keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Dior Summer 2009

Diorin ihanan iso ja pinkki kesäkokoelma! Tästä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Minua viekottelee tuo pinkki luomiväripaletti ja kaikki huulikiillot :PKaksi 5-värin luomiväripalettia toinen Limited edition:Kaksi poskipunapalettia, molemmat LEHohto- ja aurinkopuuterit molemmat LE:Kolme Dior Addict High Shinea yksi LE:


Kaksi Dior Addict Ultra Gloss Reflectiä, joista toinen LE. Kaksi DiorKissiä toinen LE:


Kaksi Limited Edition kynsilakkaa:Kokoelmaan kuuluu myös hopeinen rajauskynä, kaksi taskupeilin näköistä huulikiiltopalettia, sekä yksi SPF 10 varustettu Dior Addict Lip Glow.
(Photo credit:www.iswii.net)

9 kommenttia:

Heli kirjoitti...

OI joi miten ihanan näköisiä meikkejä :) Varsinkin tuo pinkki sävyinen luomiväripaletti on upea. :)

Sonja kirjoitti...

Uuuhh.... ihania! Kaikki kelpais, mutta varsinkin pinkki paletti ja huulikiillot. Onneksi pääsen kohta Suomeen käymään, kun täällä banaanisaarella ei tietenkään Dioria ole missään. Pääsis edes vähän hiplailee :)

manana kirjoitti...

Heli: Tuntuu että Diorilla on aina vaaleanpunaista kausimeikeissä, mut aina se vaan näyttää yhtä hyvältä :D

Sonja: Miten ihmeessä ei ole?? No jo on kumma paikka :D No onneks Suomesta saa ja voihan aina tilata netistä! Hiplailemaan pitää kyllä päästä, vois vaikka katella siellä Printempsillä.

*~SL kirjoitti...

Upea meikki! oi Dioreja tahdon, harmi vaan että ne on niin kalliita ja on kallistunut täällä koko ajan.. :/ no lentokentällä niitä sentään voi laittaa :D

manana kirjoitti...

*~SL: Onhan ne aika kohtuuttomissa hinnoissa :( mut saa onneks haaveilla :D

HeidiB kirjoitti...

Luomivärit on <3 Etenkin tuo sininen on ihan pakko saada!

manana kirjoitti...

HeidiB: Mitä? Mä luulin et sulla oli jo tuo sininen :P Mut hauska kun kaikki muut on kuolannu tuon vaaleenpunasen perään :D

HeidiB kirjoitti...

Ei kun mulla on Myriade ja Twilight ainoastaan sinisistä :) Mä en pinkin perään oikein ole, mulle riittää MACin Hello Kitty paletissa olevan Romping sekä Milk pigmentti ;)

manana kirjoitti...

HeidiB: No kyllähän niilläkin hyvin pärjää :D