lauantai 4. huhtikuuta 2009

Show Your Feet

Edit. 12.38 kakkospalkinto mennyt. Ykkönen vielä tarjolla :)

Minä en nyt ihan oikeasti tiedä mitä tehdä tuon arvonnan kanssa :( Harmittaa todella niiden puolesta, jotka osallistuivat ja halusivat voittaa ja nyt palkinnot odottavat tuossa ihan turhaan. Mitä teen niiden kanssa???? Toinen ja viimeinen palkinto ovat jo varattu ja voittajat on ilmoittautuneet joten ensimmäinen olisi vielä saatavilla. Jos jotakuta kiinnostaa laitatko postia s.i.l@netti. fi ja laitat oletko kiinnostunut ja osoitetietosi niin arvomme niistä uuden voittajat. Jos saisin paketit postiin maanantaina. Nopeus siis valttia tässä :D

Lisää kevään uutuuksia ja nyt esittelyssä Essencen kesä-heinäkuun jalkojenhoitoon erikoistunut kokoelma:Antibakteerisia varpaankynsilakkoja :) hieman kalliinpia kuin normaalit lakat 1,99€Luvassa myös rakkolappuja, nilkkatatuointeja, kuorintalevy ja hohtovoidetta.

4 kommenttia:

M'man kirjoitti...

Heippa pitkasta aikaa ! :)

Oletko ajatellut laittaa arvontapostauksesi (siihen missa arvontapalkinnot esittelet) kommenttilootaan voittajat - ehka he ovat ottaneet kommenttivalvonnan tuohon postaukseen ja saavat nain asiasta tietoa? ;)

Jos ei loydy oikeat voittajat, mina osallistuisin mielellani :) Mutta ehka saat heidan viela kiinni.

Tykkasin muuten kayda virtuaalisella visiitilla kaupungissasi tuossa alemmassa postauksessasi! :))

Suklaista paasiaista sinne suuntaasi!

*~SL kirjoitti...

Ihanan väriset lakat!
harmi ettei ne muut kisan voittajat ilmoittautuneet :/

Heli kirjoitti...

Hei! Löysin blogisi ja ihastuin ihan täysin :) Todella upea blogi. Itse olen innostunut kosmetiikasta ja hainkin kosmetologi kouluun nyt keväällä. Toivottavasti onnistaa. Jos ei kilpailun voittajia löydy minäkin voin osallistua arvontaan :)

manana kirjoitti...

M'man: Heips! En toisiaankaan ollu tietoinen moisesta mahdollisuudesta... Kiva kun tykkäsit oli ihan hauska tehdä tuota matkapostausta :) Myöhäistä pääsiäistä sinulle!

*~SL: On, noista varmaan ainakin yhden nappaan ;)

Heli: Ihana kuulla :D Kyllä varmasti pääset!