sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Coastal Scents vol. 4 etc

Coastal Scentsiltä taas luvassa kivoja uutuuksia ja itseasiassa olin jo tuossa tilaamassa paria (luomiväri) Hot Potia , mutta Enkoren videon vakuuttamana hankin mieluummin vaikka sen kuulun 88 shimmer paletin. Eli uusien Hot Potien värejä on jo olemassa kaikissa Coastal Scentsin myymissä paleteissa jopa siinä 28 nude paletissa. Unohin sitten sovinnolla koko luomivärit ja päädyin hankkimaan pari uutta edullista sivellintä:Italian Badger Doe Foot Stippler
Sable Contour BrushSynthetic Deluxe Crease Brush Lip Smacks -
Plum CrazyPink Synthetic Oval Foundation


Mikä parasta koko tilaus alle kaksi kymppiä postikuluineen! Eilen käväisin muuten Yves Rocherilla ja olisin mielelläni vaihtanut synttärikorttini ilmaisiin lahjuksiin. En tietenkään (oikeasti) tarvinnut mitään, mutta sitten huomasin uuden kevätkokoelman ja ihastuin täysin uuteen Naturelle hajuveteen. Täysi kopio Escadan jostain kausituoksusta, en nyt heti osaa sanoa lonkalta mistä niistä kymmenistä, mutta juuri sellainen raikas hedelmäinen tuoksu kuitenkin:Aivan ihana kevät-kesä tuoksu ja aika odotetusti se olikin jo loppuunmyyty. Osmoz.fr kuvailee tuoksua näin: ensituoksussa sitruunaa ja bergamottia, sydäntuoksussa jasmiinia, vihreää omenaa, intian ruusua ja persikankukkaa. Ominaistuoksussa Virginie seetriä, meripihkaa ja myskiä.

Uutta satsia tätä ihanuutta tulossa kuulemma tiistaina eli ainakin minä käyn hakemassa omani pois. Hajuveden ympärillä oli muuten aivan ihana vihreänsävyinen meikki ym. kokoelma josta en valitettavasti löytäny yhtään kuvaa netistä, mutta siihen kuului kynsilakkoja, kynsiviila, meikkipussi (kaikki metsänvihreitä siis) huulikiiltoja, aurinkopuuteri ja uusi ihana passionhedelmäsuihkugeeli. Katsotaan sitten jos tiistaina onnistais :)

4 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Vähän samanlainen pullo kuin yves rocherin uudessa tuoksussa

manana kirjoitti...

*~SL: No sehän se :D

JEPSUKKA kirjoitti...

Missä asut?

manana kirjoitti...

Jepsukka: Ranskassa