torstai 23. huhtikuuta 2009

Natural Beige

Vitsi, että tämä päivä alkoi kivasti! Orava-kaverini nimittäin näyttäytyi piitkästä aikaa :)

Työhaastattelupaniikki alkaa kuitenkin hiipiä selkärankaan (vatsanseudulle) ja valmistautuminen tuntuu vaikealta. Mietin moneen kertaan et hei mitään en voi tässä menettää, ainoastaan voittaa työpaikan... Kun vaan jaksais vielä itse uskoa tuohon.
En ole edes vaivautunut opettelemaan tuotteita ulkoa nettisivuilta, koska sivut todellakin ovat vain englanniksi. Olen kyllä tutkinut nettisivut tarkkaan ja tiedän mitä tuotteita on tarjolla.
En osaa (lue halua) myydä mitään tuotteita ennenkuin olen itse niitä kokeillut ja rauhassa niihin tutustunut. Joka tapauksessahan he järjestävät koulutuksen ja haluavat varmaan myyjien toteuttavan yhtiön omaa myyntitekniikkaa.

Päivänmeikki hyvin neutraalia ja varman päälle pelataan:Pohjustus Alverde ja sen päälle Essencen Smokey eyes kynä koko liikkuvalle luomelle. Sen päälle taputellen Essencen Bohemia metallisen hopeinen luomiväri. Luomivakoon nudepaletista kakkosta häivytyssiveltimellä. Ykkönen kulmaluulla korostuksena. Rajasin alaripsirajan ja pienen siiven silmäkulmaan Essencen metallisen ruskealla rajauskynällä. Ripsari Diorshow Blackout.Poskilla Sun Club 01 ja huulilla Essencen Sunset Cruise. Hyvin Essence-painotteista tänään. Harvalla halpismerkiltä saa näin moninaisia tuotteita ja niillä aina kauniin lopputuloksen.

Ei kommentteja: