lauantai 25. huhtikuuta 2009

Shopping all day long...

Tänään menikin ihan koko päivä kaupoissa pyöriessä ja ne ihanat leopardiballeriinat nirhasivat jalkani komeille rakoille. Miksi siis koko päivä meni ns. hukkaan? Kullan kaksi nuorempaa serkkua pääsevät huomenna ripiltä ja isoveli on toisen tenavan kummi ja hän haluaa meidät mukaan (henkiseksi tueksi) perherientoihin.
Huomenna siis starttaamme 8.45 aamusta. Huoh. Kirosin tuossa just äsken lahjoja paperoidessani, että passaa olla melkoiset kinkerit jotta tämä kokemus jäisi positiivisen puolelle.
Yksi hyvä puoli kauppareissulla oli kuitenkin Auchanin kauneuspäivät! Suuret valikoimat markettikosmetiikkaa -50% (siis jo edullisesta hinnasta sai puolet kanta-asiakaskortille).
Ostin sen haluamani Nivean Natural Beauty kosteusvoiteen, joka ainakin tuoksunsa ja ulkonäkönsä puolesta muistuttaa ihan vanhempaa versiota, en nyt muista nimeä, mutta se ihana helmiäisvoide sieltä vuosien takaa:Toisena päädyin ihan uuteen tuttavuuteen eli L'orealin Telescopic Explosion ripsariin.
Miksi päädyin kymmenien eri mascaroiden joukosta juurit tähän? Koska se on täysi kopio Givenchyn Phenomen'Eyesistä! Eli tässä on pallonmuotoinen kuminen harja.Jospa aamu urkenisi aurinkoisena ja uusi kosteusvoiteeni tekisi kasvoni yhtä hehkeäksi kuin mainoksessa luvataan ja saisimme jotain hyvää syötävää tätilässä :P

Ei kommentteja: