torstai 16. huhtikuuta 2009

Pitkästä aikaa...

Menomatkalla, loskaisessa Helsingissä, visiteerasimme pakollisen ja aina niin odotetun Forumin Hennesin ja löysin pari pientä kivaa juttua:Ihana neutraalin sävyinen luomiväri/poskipunapaletti, kultainen hologrammikynsilakka ja kolmet korvikset. Harmi, kun en lopuksi ottanutkaan säpäkkää smokey eyes palettia, jota olin hinkunu ruotsalaisista meikkiblogeista jo kuukausia. No tämä paletti oli kuitenkin ahkerassa käytössä koko loman ajan.

Samoin kuin tämänpäiväisessä meikissä:Iho on todella kuiva, laskettelussa pisamoitunut ja tuntuu paistavan ikävästi uuden Maybellinen Pure Liquid Mineral meikkivoiteen läpi. Tämä eväs kyllä asettuu ajan kanssa nätisti, mutta levittäessä tuntuu jäävän läikikkääksi. Ja siis todella nestemäistä ja ohutta kamaa.. Kellään positiivisia kokemuksia tästä?Pohjustus Alverdella ja liikkuvalle luomelle Essencen Smokey eyes kynä luomivakoon asti ja sen päälle tummin harmaanruskea kolmio H&M paletista. Vasemman puoleinen kolmio kulmaluulle ja vaalean punainen ylinkolmio luomivakoon. Dead easy!! Ripsarina aivan uskomaton esitys eli Diorin Diorshow Black Out. Poskilla paletin ylempi osio sekoitettuna. Paletin toisella puolella olevan selityksen mukaan ylempi olisi luomiväri ja alempi poskipuna, mutta itse olen käyttänyt molempia molempiin :D Huulikiilto kuvasta unohtunut Infinity Womanin Sugar.

Toivottavasti kullalla olisi tänä iltana aikaa ja halua laittaa mulle uus tukka, väri siis. Alkaa olla sen verran juurikasvua ettei oikein viiti enään esitellä... Ajatella jos pääsis huomenna ihan terassille asti esittelemään uutta kuontaloa.

Muuten asiasta kymmenenteen meillä tulee 22.04 ensi-iltaan Coco avant Chanelia elokuva jonka vois käydä katsastamassa:

3 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Ihanat meikit! tuo Chanel leffa kyllä kiinnostaisi, kuulemani mukaan se tulee tänne ensi-iltaan vasta joulukuussa :D

Shandi kirjoitti...

Mä ootan kovasti tota elokuvaa, mutta Suomessa se tosiaan nähdään vasta loppuvuodesta :(

manana kirjoitti...

*~SL: No höh! Tekstityksiäkö ne näpertelee siihen asti...

Shandi: Varmaan tulee täällä DVD:lle jo ennen joulukuuta. Kerronpa sitten lisää jos käväisen katsomassa :)