perjantai 24. huhtikuuta 2009

Pink & Purple

Kannattaa sitten muistaa kaikkien niiden jotka kivojen sisustusohjelmien inspiroimina ryhtyvät harkitsemaan uusia tapetteja.... että tapetinpoisto on hirveetä, pitkästyttävää ja helvetillistä hommaa. Olen vasta toisessa pitkässä seinässä menossa ja alan oikeasti miettiä jotain muuta ratkaisua...esim. ammattilaiseen turvautumista.
Ajatella, että on ihmisiä jotka tapetoivat työkseen!

Kävin pesemässä kalkkipölyn hiuksista ja huomasin, että onkin jo liian myöhä tälle päivälle enää lähteä Saksaan. Eli ajattelin postata sen sijasta päivänmeikkiä:Onpa taas omannäköistä eli pinkki/violetti yhdistelmää. Pitkästä aikaa käytössä 120 pro palette.
Pohjustus Alverde ja aloitin silmänsisänurkasta vaaleanpunaisella (1) kolmasosan ulkonurkkaanpäin. Samaa pinkkiä myös alaripsirajaan. Luomen keskelle luomivakoon asti matta violetti (2) Ulkonurkkaan häivytyssiveltimellä tummin metallinen violetti (3) ja kulmaluulle hohtava valkoinen (4).Aika sotkuinen tuo lähiotos. Tuo Diorshow Blackout sotkee aika helposti isolla harjallaan.
Rajaus H&M musta perusrajauskynä ja sisäluomelle alas musta Essencen Beauty Victim Kohl.
Poskilla Essencen 50's Fever poskipuna ja huulilla saman merkin Hello Tokyo 01 kiiltohuulipuna.Kerrankin olis ollut ihan oikeeta asiaa Saksaan, nimittäin kengänpohjallisia ja meikinpoistoainetta. Muuten tuli mieleen, että Yves Rocherin uusi bio-meikinpoistoaine on todella hajustettua (joskin luomutuoksuilla), eikä sitä voi käyttää silmämeikin poistoon. Ostin sen nimittäin viimeviikolla kivojen lahjusten toivossa ja päädyin ihan väärään ratkaisuun. Entinen hyväksi koettu Kamomilla putsari olisi ollut sata kertaa parempi. En todellakaan viitsi käyttää montaa eri tuotetta meikinpoistoon ja mielellään se yksi tuotekin saisi olla tuoksuton.
Syy villiin kokeiluun oli se, että jätin mielettömän hyvän Balean tuoksuttoman, väriaineettoman ja säilöntäaineettoman putsarini siskolleni ja nyt olen siis vähän niinku pulassa ilman sitä.Toinen mainitsemisen arvoinen uusi tuotetuttavuus on Nivean Natural Beauty kuorinta. Tämä sattui olemaan tarjouksessa 4€ paikallisessa supermarketissa ja oli pakko kokeilla. Todella hellävarainen ja hyväntuntuinen kuorinta, joka on (jostain syystä) tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Itse en suosittelisi kenenkään käyttävän kuorivaa tuotetta kasvoilla päivittäin, kerran tai pari viikossa on hyvä tahti useimmille. Ajattelin katsoa Saksasta jos tuotesarjaan kuuluvaa päivävoidetta olisi saatavilla. Niveallahan oli pari vuotta (jotain 10!) kivaa helmiäisen hohtoista päivävoidetta, joka tuoksui taivaalliselle ja kosteutti hyvin. Tuossa Natural Beauty sarjan voide vissiin pyrkii samaan. Kuka ei näin kesänkorvalla haluaisi hieman hohtoa elämään ja kasvoille :)

2 kommenttia:

ansu kirjoitti...

anteeks anteeks anteeks ja KIITOS se balea on tosi hyvä aine!! <3

manana kirjoitti...

ansu: Eipä mittää, siks mä sen sulle annoinkin :D