tiistai 28. huhtikuuta 2009

Green Summer

Nonni! Kaikkee sitä voi pieni kauneusbloggari sotkea... Kun tuossa mainostin sitä Yves Rocherin kesäkokoelmaa ja uutta hajuvettä sekoitin tietenkin uuden Green Summer tuoksun vanhempaan Naturelleen. Pullo on melkein samanlainen. Ihmettelin kyllä miksi minun muistaakseni kaupassa pullon olleen oranssimpi kuin netistä löytämäni kuva... HeheheheKävin siis tänään hakemassa omani pois, koska tämä on Limited Edition ja kun se edellinen erä oli jo loppu. Netistä löytämieni tietojen mukaan tätä olisi saatavilla vain Ranskassa ja Englannista. Toisen sivun mukaan myös USAsta kesäkuun alussa. Ken ties myöhemmin myös Suomesta?

Unohdetaan siis jo se Naturelle ja tässä tuoksukuvaus tästä uutuudesta:

This summer quench your senses and discover an ultra-refreshing fruited fragrance. In a luxuriant jungle, the sun warms the tangy tones of fruits and the intoxicating aroma of exotic flowers.

The notes feature citron vert, clementine, mango, orange, freesia, cyclamen, hibiscus, nectarine, white woods, raspberry and musk.

Tästä ei saanut synttärialennusta, koska tosiaan tämä on LE, mutta 16,90 on ihan kohtuullinen hinta 75ml edt:stä. Otin kaveriksi myös yhden uuden Passion Fruit shampoo/suihkugeelin, joka muistuttaa aika paljon tuota hajuvettä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saa Suomestakin jo! :-)

manana kirjoitti...

Anonyymi: Ok, kiva tietää! Ei kai ne nyt kehittelis uutta hajuvetta vaan kahta maata varten (netti ei siis aina luotettava).