keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Eyeshadow collection part I

Luomivärikokoelman esittelyä pyydettiin jo aikoja sitten ja vaikka tästä on joskus postattukin, sen verran uutta on tullu mukaan, että laitetaan tulemaan uudestaan:



Ihan ensimmäisenä kaikkein paras kaikkiyhdessäpaketti eli pro 120 paletti, sisältää helmiäistä, metallia ja mattasävyjä. Tästä löytyy periaatteessa ihan kaikkia värejä ja varsinkin vaaleanpunaisesta ja violetista ihan mahtavia sävyjä. Myös perusmustat ja valkoiset löytyy. Tilasin Ebaystä joskus aikoja sitten ja löytyy etsimällä "120 palette" Swatcheja täältä!



Hyvä kakkonen on tämä pro 80 palette, jossa on myös helmiäistä ja mattaa. Luomivärinapit ovat paljon isompia kuin 120 ja värivalikoimakin ihan omanlaisensa. Varsinkin noissa helmiässävyissä on todella reippaasti pigmenttiä. Kivana lisänä myös hopea-, kulta- ja pronssisävyt. Ebaystä myös tämä etsimällä "80 palette". Swatcheja täältä!



Uusin tulokas on 28 nude palette, tätä tulee selvästi vähemmän käytettyä kun noita kahta muuta. Laatu on hieman kuivempi ja pigmenttiä napeissa on vähemmän. Kätevä paketti nude-meikin ystäville. Kivoja vaaleita korostusvärejä, pari hyvää ruskeaa ja mattamusta. Netistä löytyy tälle vertaus MACin luomiväreihin. Ebaysta samoin hakusanalla "28 nude palette". Swatcheja täältä!

English: I've been requested to show my eyeshadow collection and this first part is about my big Ebay palettes. First is the 120 pro palette, second the 80 palette and the third is 28 nude palette. Links to swatches above :)

2 kommenttia:

Badbomben kirjoitti...

Ihana nähdä sun kokoelmakuvia!

Sanna kirjoitti...

Badbomben: Kiva kuulla, tätä on nyt tulossa useamman osan verran :D