maanantai 17. toukokuuta 2010

Shy Purple

MNY-lakkojen kokoelma vaan kasvaa ja tässä uusin lisäys 545:



Nyt pitäisi kyllä alkaa rajoittaa näitä violetteja lakkahankintoja (miksei muitakin :P) Ajattelin pullon perusteella, että tämä olisi samaa laatua kun tuo aikaisempi 449, näitä vaaleita, kevyitä ja kauniita...



Ja onhan tämä, mutta toisaalta on kyllä myös todella vaatimaton ja sopii sellaiselle joka haluaa vähän jotain väriä, mutta ei mitään liian räväkkää. Ei minulle siis.



Nämä vaaleat lakat sopivat toisaalta todella kivasti pohjaksi leimailuun, koska näistä nousee hyvin esille vaaleammatkin leimailut.



Tällainen vintage-aiheinen tästä tuli tällä kertaa :) Kuviot Essencen uusista stampy-laatoista Black Pearl Konadin erikoislakalla, päällyslakka myös Konadin.



english: Yet another new polish from MNY and this innocent beauty is 545. I loved the colour in the bottle but this is somewhat too discreet for me. I thought this would be a great base for some stampings and I paired this with a flower design from Essence's Stampy-plate with Konad's Black pearl special polish. Top Coat also from Konad.

2 kommenttia:

Recalcitrant Nails kirjoitti...

Beautiful polish and love the stamping.

Sanna kirjoitti...

Lacquer Ware for Tips and Toes: Thanks! I'm pretty happy with the result too :D