sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Ruusutarha

Kesä on tuloillaan, kymmenestä asteesta kahteenkymmeneen parissa tunnissa, horisontissa jyrisee jo ja sade ropisee kotoisasti :) Kompostin kokoaminen jäänee ensiviikkoon.
Tulipa taas aamupalalla mieleen, että minkähänlainen muumimuki on tulossa tälle kesälle... No Arabian nettisivujen mukaan sehän on jo ilmestynyt jo viikolla 16! Mamman ruusutarha näyttää ainakin vielä tällä hetkellä runsaammalta kuin minun, mutta tällä sademäärällä toivoa on.

Me lähdetään tästä kokeilemaan ensimmäistä ravintolaa Passeport Gourmandin kanssa ja muutenkin nauttimaan sunnuntaista. Ihanaa äitienpäivää kaikille!

english: I was wondering at breakfast weather if the new summer edition of Moomin-mugs has been released or not... and it has! For this summer the limited edition is Mama's Rose Garden.

7 kommenttia:

yardsticks 4 lunatics kirjoitti...

I love this! Do they ship to the US?

:B
~Tiffani

Sanna kirjoitti...

yardsticks 4 lunatics: I'm not actually sure... I think The Finnish Design shop delivers also to the US :) http://www.finnishdesignshop.com/Arabia-m-29.html?language=en&country=241 and I also found a US based Finnish design shop called FinnStyle: http://www.finnstyle.com/moco.html they offer really affordable shipping!

Panda kirjoitti...

Ostin tuon muumimukin itselleni ja äiskälle äitienpäivälahjaksi :). Tuo on niiin kaunis ja ihanan raikas ja kesäinen <3! Ja ihanan värikäs.

Panda kirjoitti...

Pitää vielä ihmetellä tuota muumimukien hinnoittelupolitiikkaa, Anttilassa/Cittarissa/Euromarketissa/Prismassa muki maksoi 15-17€ ja robbarissa hintaa oli vain 12€ :o. Olen ostanut varmaan kaikki muumimukini robbarista kun siellä ne ovat kaikkein halvimmat :).

Sanna kirjoitti...

Panda: Tosiaan miten ihana äitienpäivälahja, sattuipa hyvin tälle päivälle :) Näissä mukeissahan suositushinnat on ihan mitä sattuu ja minäkin olen melkein kaikki mukini Maxista ostanut, kun sieltä saa 10,90€. Kaikki Tokmanni-ketjun liikkeet taitavat just myydä reippaasti alle suositushinnan ja kauppa käy :D

kowy kirjoitti...

harmittaa kun noi kesämukit on raidallisia, kun en niistä itse tykkää :/ !

Sanna kirjoitti...

kowy: Et ole ainoa, joka on sanonut samaa :)