keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Alverde

Huomenna siis taas töihin! Tänään käväisin postittamassa ebaymyyntejä ja shoppasin ihonhoitojuttuja Saksasta. Olen jo pitkään käyttänyt Alverden luonnonkosmetiikkaa ja huomasin päivävoidetta etsiessäni, että uusia kiinnostavia tuotteita oli ilmestynyt ja lemppari voiteestani oli saatavilla isompi koko. Tämä herkänihon jojoba-voide on aivan mahtavan paksu ja rasvainen, täydellinen atooppisen kuivan ja herkän ihon hoitoon. Entisen 30ml tilalla oli nyt 50ml samaan hintaan Alverden 20-vuotis synttäreiden kunniaksi. Ihanan koostumuksen lisäksi tämä on tuoksuton, haju-, säilöntä- ja väriaineeton + Saksan allergia- ja astmaliiton suosittelema! Hintaa vaatimattomat 3,25€... Otin samalla myös kaikille ihotyypeille sopivan silmänympärysvoiteen kokeiluun:Essencen Top Speep pikakuivattaja vetää viimeisiään ja otin sen tilalle uudistetun version ja kesäisen vihreän lakan P2:selta.english: I just love Alverde products! A really wide range of amazing natural cosmetics and makeup for only a few euros. All my German friends know what I'm talking about :) My Jojoba sensitive day cream was running out and I got +20% for free (50ml for 3,25€), happy 20 years Alverde! I also got an eye cream for all skin-types. Also my Essence Top Speed top coat was running out and I got the new version of that and a lovely light green polish from P2.

6 kommenttia:

KONADomania kirjoitti...

I love alverde too:) I have the same eye cream, it's great!

Nea kirjoitti...

Ihania nuo Alverdet! Seuraavalta Saksan reissulta ostan niitä ihan tolkuttomasti :D

Stazzy kirjoitti...

Alverdet on kyllä itse kunkin suosikkeja :D Luomivärit on muuten yllättävän hyviä, jos joskus iskee kiinnostus. Ripsiväri sen sijaan aika turha.

Ainiin, vinkki jos iskee halu vaihtaa taustakuvaa:
http://www.shabbyblogs.com/backgrounds.html

Sanna kirjoitti...

KONADomania: After the first try me too :)

Nea: Näillä ei etes pääse vararikkoon vaikka ostais koko sarjan :D

Stazzy: Meikkisarjaakin on taas ruukattu ja oli vaikka mitä uutta kivaa. Taisivat julkaista esimmäisen kausikokoelmankin :)

Badbomben kirjoitti...

Hyvä homma, toi jojobavoide täytyy laittaa korvan taakse, lahjaksi anopille annettavaksi, kunhan itse pääsen Saksanmaille:)

Sanna kirjoitti...

Badbomben: Muista myös ehdottomasti katsastaa mm. Essence, molempia saa DM-kaupoista :D