perjantai 21. toukokuuta 2010

Perjantaita!

Mulla on vierähtänytkin koko päivä illan bileitä valmistellessa. Vaikka meillä ei koskaan mikään kaaos olekaan, aina on kiva laittaa paikkoja vähän extra kuntoon vieraita varten. Tänään olis kyllä melkein voinu istua iltaa ulkona grillin ääressä, kun lämmintä on kivat 20 vaikka aurinkoa ei ole viikkoihin näkyny. Tarkoittaakohan tämä nyt sitten vaan vielä lisää sadetta :D

Ajattelin pistää illalla uuniin Tarte Flambeita siltä varalta jos vaikka joku nyt on lähteny illanviettoon tyhjin vatsoin... Muuten telkussa mainostettiin, että Suomen Lidlissä on meneillään Ranskaviikot ja näkyi olevan myös meidän kotoisia Flammekucheneitä eli juuri näitä Tarte Flambeita, kannattaa kokeilla :DSain postissa töistä uuden YSL-sopparin ja soitin vielä kemppariin ilmoittautuakseni ensi viikon Givenchy-keikalle näin viikko etukäteen. Soittivat muuten eilen töistä ja kyselivät kansallisuuden ja oleskeluluvan perään... Loppujen lopuksi soittaja tyytyi passin voimassaoloaikaan, kun sitten itekin totesi, että enhän minä euroopan unionista tulevana mitään oleskelulupia tarvitse. Ei vaan ollut ihan varma asiasta...Täysin irrelevanttina lisänä tähän vielä tämän viikon kynseilytarvikeshoppailut... Noita Emilyn uusia kynsitarroja on kiva päästä kokeilemaan!

english: I've been preparing all day for tonight's birthday bash. I'm going to make some traditional Alsatian Tarte Flambees and and all kinds of other snacks.
And as a totally irrelevant part to this post, my last weeks nail art shoppings, I just can't wait to try out those new Emily decals!

2 kommenttia:

Ansu kirjoitti...

Iltasanomissa tai iltalehessä oli joku päivä sivun juttu just noista Flammekuchereistä ja tunnistin kyllä kuvasta ja ohjeesta tarte flambeeksi vaikka nimi hämäsikin!

Sanna kirjoitti...

Ansu: Aijaa, oisko sitten ollu just tuon Lidlin takia vai muuten vain. Flammekuche nimeä käytetään myös Sveitsissä ja varmaan Saksankin puolella. Tarte flambee on ranskalainen nimitys tälle eväälle.