perjantai 28. toukokuuta 2010

Givenchy

Jalat ovat tuusana, mutta kivaa on ollut. Töissä siis :) Huomenna vielä viimeinen päivä tätä missiota ja varmaan kiireisin päivä luvassa. Täällä äitienpäivää vietetään nyt ylihuomenna ja varmasti kaikki viimeiset villahousut rynnivät viimehetken ostoksille.

Nyt on siis voimat lopussa ja ajattelin postata vaan pikaisesti hajuvesista joiden kanssa olen lätränny viime päivät:Aromaattinen kukkaistuoksu vuodelta 2003. Sisältää viittä eri ruusua ja tähtianista.
Kuplivan raikas ja spontaani.Itämainen kukkaistuoksu vuodelta 2006. Ensituoksussa valkoista timjamia, mandariinia ja saframia, sydäntuoksussa maxillaria orkideaa, liljaa ja Ylang Ylangiä ja ominaistuoksussa Tonka papua, vaniljaa ja tammea. Oma lemppari tällä hetkellä Givenchyltä (Hot Couturen lisäksi)Vanha lemppari vuodelta 2001 on Hot Couture edp (saatavana myös edt:nä) Sain tämän äidiltä synttärilahjaksi jo silloin ilmestymisvuonna. Ensituoksussa vadelmaa, sydäntuoksussa magnoliaa ja pohjana kitkerää vetiveriä. Kerrassaan ihana tuoksu!Tämän kesän kausituoksu Summer Vibrations on raikas ja kevyt. Sisältää mustaa viinimarjaa, frangipanier-pensaan kukkaa ja aaltojen roiskeita :D ehheheh embruns siis ranskaksi.Uusin tulokas sarjaan tälle vuodelle on Ange ou Demon- le secret, eli tuoksu jonka sain koulutuslahjaksi. Kukkais-hedelmäinen tuoksu sisältää ensituoksussa karpaloa, vihreää teetä ja talvisitruunaa. Sydäntuoksussa Sambac-jasmiinia, valkoista pioonia ja vesikukkaa ja pohjana valkoista puuta ja myskiä sekä patsulia.

Tottakai palvelen kaikki puheilleni tulevat asiakkaat ja myyn siten kaikkia muitakin liikkeessa olevia merkkejä, mutta tässä pari oman merkin hyvinmyynyttä tuotetta esittelyssä. Tänään päästiin superkivojen asiakkaiden kanssa kaupoille niin huulipunien kuin meikkivoiteidenkin tiimoilta :)

english: I'm totally worn out from work and I just wanted to share with you some of the frangrances from Givenchy which I've been promoting these past days. I still have tomorrow to go, from this mission, so I'll be getting some shut eye early this evening :)

2 kommenttia:

Airelle kirjoitti...

hei Sanna,
sinä kun olet expertti, mikä ero on very irresistiblellä ja absolutely irresistiblellä? mä rakastuin tohon very irrésistibleen kun se tuli ulos. kuten myös tykkään liv tylerista ja hänen nimikkoruusustaan, joka kastettiin silloin kuin very irrésistible luotiin.

on se vaan kiva tehdä työtä saralla, josta pitää, vaikka kuinka olisi poikki illalla, vai mitä? hyvää viikonloppua!

Sanna kirjoitti...

Airelle: Very Irresistible (vaaleanpunainen) on siis viittä eri ruusua ja tähtianista sisältävä kukkainen eau de toilette ja Absolutely Irresistible (punainen) taas eau de parfum ja se sisältää mm. mandariinia, punaisia marjoja, appelsiininkukkaa ja jasmiinia. Pohjana pihkaa, patsulia ja setriä, täydellinen iltatuoksu siis :) Sarjaanhan kuuluu myös epd versio Very Irresistiblestä (se violetti) jossa on mm. sitä Liv Tylerin nimikkoruusua :D Kyllä se tosiaan antaa voimia, että saa puhua pälpättää päivät pitkät itselleen mielenkiintoisista aiheista... Kännyköitä en jaksaisi myydä samalla innostuksella :) Samoin hyvät viikonloput sinnepäin!