perjantai 7. toukokuuta 2010

Spring Green

Että minä osaankin joskus olla niin uskomattoman myöhäisherännäinen, että multa menee monet kivat jutut ohi. Nyt olisin etsimässä mustaa isompaa tikkilaukkua mm. töihin. Sellaista helppoa ja tyylikästä johon mahtuisi vaikka ihan paperit ja kaikki mukaan. No muistin just, että New Lookillahan oli pari viikkoa sitten just sellaisia shopper-mallisia laukkuja tarjouksessa 7€, no nyt niitä ei ole enää saatavana edes firman nettisivuilla... Ohi meni tällä kertaa eli kokeilen Ebaystä. Näitä samantyylisiä laukkuja on ainakin Primarkilla ja River Islandilla:


(kuva ebay.co.uk hakusalla: black quilted bag)

Kynsillä MNY:n uusi 753:



Tämä on nyt vuorostaan oikein nätti kesäinen vihreä, kauniilla kultaisella hohdolla ja levittyy hyvällä siveltimellä ihan itsestään.



Mä oisin joskus yläasteella ollu ihan myyty, mut nyt tämä on vaan ihan kiva lakka :)



Tänään saankin sitten kaivaa tosiaan talvitakin, huivin ja hanskat eli pitää ottaa tästäkin luonnonoikusta kaikki irti... ens kuussa toivottavasti jo tuskastellaan jatkuvaa kuumuutta :D



english: I've been looking for a stylish, easy handbag for work and I unfortunately it seems I missed the perfect one at New Look. So I was searching on Ebay and I found many similar bags from Primark and River Island... On my nails is a new polish 753 from MNY. A lovely springy green and I'm still crazy about the wide brush and shimmery formula of these MNY polishes.

Ei kommentteja: