torstai 20. toukokuuta 2010

Eyeshadows Part II

Tänään onkin kullan synttärit ja kävin nakkaamassa sen leipomon kautta töihin aamulla :) Kävin sen jälkeen läheisellä superautomarketilla pyörimässä ja nappasin kullalle parit kirjat lahjaksi. Uusin Paasilinnakin olisi ollut tarjolla, mutta päädyin Levyyn ja Coelhoon tällä kertaa. Huomenna on kunnon bileet luvassa, porukkaa on kutsuttu vaikka kuinka ja innokkaimmat ovat jo varanneet yöpaikkansa meiltä. Muuten lähtisivät ihan huoletta ajelemaan autolla aamyöstä ja sehän ei ole hyvä idea... Askartelin lahjapaperin puutteessa tämmöset:Käytössä Konadin laatat m17 ja m18 + neljä special polishia perusväreissä.Jatkakaamme luomivärikokoelman esittelyä:Ekana H&M paletit ja irtoluomivärit. Näissä on monta hyvää ja monta huonoa... Parhaita ovat nuo irtoluomivärit, joita ei taideta enää valitettavasti valmistaa. Näitä H&M paletteja tulee osteltua varsinkin matkoilla ja reissussa ovatkin käteviä kokonsa puolesta.Sitten näitä eri nimillä myytäviä Ebayn irtopigmenttejä. Minun purkit on merkitty "Leishi", mutta olen nähnyt ihan samoja muillakin nimillä. Näitä saa eri kokoonpanoilla ja määrillä. Ihan kivaa peruslaatua, kivoja raikkaita metallisia ja helmiäissävyjä. Pitää yrittää pressata näitä kunhan löydän näille sopivat purkit...MACin Cool Pleat palette jota on tullut todella vähän käytettyä (pitäskö laittaa blogikirppis pystyyn). Lancomen Star palette Yeaux ja Calypso-lookin paletti. Nämä ovat myös superkäteviä matkoilla.

english: Today is my BF's birthday and I was out of wrapping paper so I got creative with Konad instead. I used plates m18 and m17 + four special polishes in basic colours. I hope he likes the books I chose for him :)
Anyway back to my today's topic, here's the second part of my eyeshadow collection. I love everything H&M and I've collected quite a bunch of their makeup and nail polishes. Some of them are of great quality and some unfortunately are less pigmented and thus less useful.

Next are Leishi-pigments that I got from Ebay some time ago... These same pigments are sold under different names and and in different quantities (I got the 42 piece pack). Great fresh colours for only a few euros. And last are my mixed (better quality?) palettes from MAC and Lancome. This is the cool pleat palette from MAC, Star Yeux and Calypso from Lancome.

2 kommenttia:

SSäärä kirjoitti...

Joo blogikirppis tai arvonta :) Sä osaat muuten tehdä aivan mahtavat meikit ja kynnet

Sanna kirjoitti...

SSäärä: Nyt voiskin tehdä kun ollaan kohta tulossa Suomeen, vois sitten helpommin postittaa sieltäkäsin... Kiitos :)