tiistai 11. toukokuuta 2010

Just a Fling

Eihän me minnekään ulos syömään sunnuntaina päästy, kun minuun iski ihan karmiva maailmanlopun allergia. Outo juttu sinänsä, koska täällähän on satanut jo useamman viikon, että mitähän töhkää ilmassa mahtaa oikein enää leijailla? Ainakin silmiin käy kyllä joku nyt tavallista pahemmin... Eikun lääkäriin setiritsiini-reseptiä uusimaan :)

Kynsillä H&M:n kesälakka Just a Fling:Tämä on oikein kaunis pinkkiin taittuva violetti, mutta jotenkin odotin tältä enemmän...Pullossa näkyi jännä (hihii) metallinen hohde, jota kynsillä ei saa oikein millään näkymään ja koostumus on väsyttävän paksu.Sain loppujen lopuksi kuivumaan pikakuivattajalla, muuten ei varmaan olisi kahdella kerroksella olisi kuivunut koskaan.english: Here's a great new purple for this summer from H&M, as if I hadn't quite a few in my collection already :) This polish has a sickeningly thick formula and getting it to dry took a really long time. I finally got it to set with Essence's Top Speed topcoat. There's a really nice metallic sheen to this polish that shows more on the bottle than on a nail...

3 kommenttia:

Panda kirjoitti...

Minulla on yksi vähän samansävyinen kynsilakka, mutta hyi kamala se teki sormistani ihan likaisen näköiset! Vaikka sormeni ovat vaaleat, eivät taitu kuin vähän punaiseen niin yöks sormet näyttivät ihan kammottavilta :D! Tosin se oli kyllä enemmän pastellinen se sävy..

badbomben kirjoitti...

Tää on just semmoinen sävy että se on tarpeeksi nätti hamstratakseni sen mutta tulisiko sille hirveesti käyttöä muiden violettien joukossa? Hmm.

Sanna kirjoitti...

Panda: Ai, en ole tuommoseen efektiin onneksi törmännyt, ei kiva :D

badbomben: Niinpä ja mä just haksahin siihen, että tässä ois nyt ollu jotenkin erilainen lakka... Ihan kiva, mutta ei varmaan tule kovin usein lakkailtua, kun on niin työläs kuivattaa :)