sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Eyeshadow collection part III

Perjantaiset juhlat meni oikein hyvin ja hauskaa oli varmasti ihan kaikilla. Meitä oli useampaa kansallisuutta edustettuna: parit ranskikset, venäläinen, kaksi bulgarialaista, yksi slovakki ja yksi marokkolainen... ja iltahan lopeteltiin normaaliin tapaan pokeripöydän ääressä :)

Tänään ollaan helteestä huolimatta tuohuttu kotosalla, istutin parvekelaatikoihin kukat, siivoiltiin juhlien jälkiä ja pelailtiin molemmat omilla koneillamme Sally's Studiota. Melkein olis kannattanu lähtee läheiselle rantsulle istuskelemaan...

Sitten jatketaan toiseksi viimeisellä luomivärikokoelman esittelyosalla!Essencen irtoluomivärejä ja paletteja, näistä suurinosa on limited editioneja, itseasiassa ihan kaikki, paitsi tuo Smokey Eyes duo :D Muuten Essencellä vaihtuu perusvalikoimakin melkein kerran vuodessa, eli periaatteessa mitkään näistä ei ole saatavilla loputtomasti.Sekalaista seurakuntaa Rimmeliä, markettijuttuja, Lancomea, Dioria ym:Ja bonuksena poskipunia ja aurinkopuutereita HR:ltä, Essenceltä, H&M:ltä ja Yves Rocherilta.

english: Friday's party went really well and I think everyone must have enjoyed themselves as much as I did. We had several nationalities present: couple of Frenchies, two Bulgarians, one Slovak, a Russian and one Moroccan. And of course we finished the night with a party of poker as usual. Today it's been just chilling and I planted some new flowers and played Sally's Studio. Here's my second last part of my eyeshadow collection. The single e/s and blushes, and as you can see I'm a real Essence fan :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tuli mieleen, että tulisiko avattuja luomivärejä, huulikiiltoja heittää tietyin väliajoin pois? Muistelen lukeneeni jostain meikkiblogista että huulikiilloilla avaamisen jälkeen oli hirvittävän lyhyt kestoaika ennekuin se menee vanhaksi. Kaipa huulipuniin/kiiltoihin bakteerit pesii:/ Ja ei varmaan luomiväritkään ikuisia ole.

Sanna kirjoitti...

Anonyymi. Tottakai kaikella kosmetiikalla on käyttöikänsä, mikään tuote ei kestä ikuisesti. Luomivärit, oikeinkäytettyinä (puhtaalla siveltimellä) ovat pitkäkestoisia. Huulikiillot taas, koska ovat suorassa yhteydessä kehon bakteerien kanssa, paljon lyhytikäisempiä. Niitäkinhän voi toki käyttää puhtaan siveltimen kanssa ja siten pidentää käyttöikää. Myös säilytyksellä on merkitystä, eli ei mielellään kuumassa tai kosteassa kuten esim. kylpyhuoneessa... Nykyään melkein kaikki kosmetiikka on kyllästetty säilöntäaineilla turvallisuuden(kin) takia.
Paras merkki meikkien vanhentumisesta on koostumuksen muutokset ja tuoksu :)