maanantai 24. toukokuuta 2010

Last Part of my Eyeshadow Collection

Me täällä suletaan mielettömässä helteessä ja vietettiin mukapyhäpäivää tylsästi minä kotosalla ja kultareppana töissä. 26 astetta varjossa alkaa olla jo ainakin minulle liikaa :) Olenkin keräilly materiaalia 50 faktaa Ranskasta postaukseen ja ottanu pienet siestat.

Viimeisessä luomarikokelman esittelyosassa järjestelyratkaisuja:Silkkaa kaaosta...Haluaisin vaihtaa tämän muovisen laatikoston johonkin vähän tilavampaan, korkeampaan ja tukevampaan, nimittäin noita laatikoita on hieman vaikea saada auki, kun ne ovat niin tupaten täynnä tavaraa :DMeikkipussejakin on kertynyt parit ja niihin onkin helppo lajitella eri meikit tyyliin yhteen rajauskynät ja yhteen poskipunat jne.Tässä kaikki poskipunat yhdessä paketissa.Ja tässä ihan oikea meikkipussini jossa päivittäin tarvittavat hommelit kuten ripsarit, taivuttimet ja pohjustukset.

english: Last part of my e/s collection is about storage solutions. I'm not totally happy with the plastic drawer and I'm looking for a more spacious and sturdier drawer for my makeup. Inside the drawer I use makeup bags to separate different products.

Ei kommentteja: