sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Blue & Teal

Rauhallista ja helteistä sunnuntaita!

Alakerran kauhukakaralla taitaa olla synttärit, koska takapihalle on koottu melkein pientä tivolia vastaava muovivekotinkokoelma. Ei taida heilläkään olla mikään paras päivä meneillään, kun vähän väliä joku miniatyyri-ihminen parkuu kuin viimeistä päivää... Olisimme karanneet jonnekin muihin rauhallisempiin maisemiin, mutta valtava musta vierasbemari tukkii sopivasti autotallin oven. Tuo meijän käytävä on muuten kokenut sen kauan odotetun muodonmuutoksen, raporttia siitä tulossa!
Laitettiin muuten tuossa jokunen tunti entinen jääkaappi myyntiin nettiin ja kun oltiin äsken syömässä niin joku täti soitti ja ilmoitti tulevansa puolen tunnin päästä hakemaan sitä :D Ilmaiset netti-ilmoitukset toimii siis ihan kivasti!

Tämä taisi olla torstain meikki:Tämä on taas tätä tuttua Essence + Crazy about Colour kategoriaa...Tällä kertaa käytössä 01 Colour Affair luomiväriduo. Pohjustuksena Alverde ja liikkuvalle luomelle vielä musta Smokey eyes-kynä. Sen päälle petroolin sinistä, luomivakoon ja siitä ylöspäin mattavioletti.Kulmaluulla vaalean helmiäinen ja alaripsirajassa violetti. Rajasin yläripsirajan mustalla, josta suurinosa tarttui ripsientaivuttimeen :)Poskipuna 01 Wawawawooo ja poskipäille 01 Colourmania hohdeposkari. Huulikiilto H&M Retro Chic ja sen päälle aavistus Essencen huulipunaa 42.english: Here's my fotd from last Thursday. I'm still in love with Essence's Crazy about Colour LE and these great colours combine to so many nice looks. I started with Alverde's e/s base and covered the moving lid with Essence's black smokey eyes jumbo pencil. On top of the black a shimmery blue from 01 Colour Affair duo and in the crease a matte purple. I blended the purple into a pale shimmery shade on the brow-bone. I lined the upper lash-line with black and the lower one with the purple e/s. As blush 01 Wawawawooo from Cute as Hell and 01 Colourmania on the cheekbones for highlight. Lipgloss Retro Chic from H&M and a hint of Essence's lipstick in 42 for more colour.

2 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

että sellainen päivä, joo aika nopeaa toimintaa eipähän jää myymättä :D

Sanna kirjoitti...

*~SL: Jeps, tinkasi kyllä vielä paikanpäällä, kun oli kuulemma pienempi kuin kuvassa (ei ollu älynny lukea annettuja mittoja ilmoituksessa) :)