tiistai 20. huhtikuuta 2010

Crazy about Colour

Pääsin eilen pistäytymään Saksan puolella mm. nauttimaan ihanan keväisestä auringosta ja hamstraamaan Essencen Crazy for Colour-juttuja:



Tässä kokoelmassa on kyllä niin söpöt pakkaukset, että oli pakko ottaa tuo pikkupussukkakin käsilaukkuun irtohipluille. Valkkasin tavaraa jostain syystä niin kovalla kiireellä etten hoksannut tarkastaa minkä luomiväripaletin tulin ostaneeksi. Eihän nuo myyntikappaleet aina pysy just oikean testerin takana :) Nyt tuli sitten nuo rajauskynät ja luomiväripaletti sävy sävyyn...



Myös uusi Maybellinen sisarsarja oli saapunut DM:ään. Tästä onkin kirjoitettu jo paljon saksalaisissa meikkiblogeissa ja tämäkin on (Esprit-ja P2-meikkisarjojen kanssa) DM:n oma merkki eikä siis myynnissä muualla. Hintataso on Essencen, P2:sen ja Alverden luokissa eli todella edullista. Innen und Aussenilta lisää kuvia ja hinnat jos merkki kiinnostaa!



Minua ei kyseinen merkki saanut mitenkään erikoisesti sekoamaan, mutta otin parit lakat kokeiluun. MNY tuotteilla ei olekaan nimiä ollenkaan vain numerot.



1. MNY - 541 2. Essence - 03 Crazy Me 3. Essence - 02 Lilac Forever 4. MNY - 753

english: Yesterday I hauled some goodies from the Essence's new Crazy for Colour LE. I love this collection, the colours are perfect and the packagings just too cute! I was in such a hurry when I picked the stuff out that I didn't even check which e/s palette I got, and now I have matching eyeshadows and liners :) I also made my first contact with DM's new MNY-makeup line. This is a DM exclusive and a sister-line to Maybelline. I got two pastel polishes to get a feel of the quality and if your interested in MNY check out Innen und Aussen's preview.

2 kommenttia:

brita kirjoitti...

ooh tuo mny 753 lakka on just ihanan sävyinen :o mullekin!

Sanna kirjoitti...

brita: Oli ehdottomasti erottuvin sävy kaikista tämän merkin lakoista :P