maanantai 10. elokuuta 2009

Made with Love

Syyskuun Essencen meikkikokoelman ihanuudet ovat varmasti nimensä mukaisesti rakkaudella tehtyjä:



Kaksi samettista neljän luomivärin palettia 2,95€ kpl



Nestemäinen poskipuna 2,45€





Kolme metallista eyelineriä 2,25€ kpl



Kolme rajauskynää 1,45€ kpl



Kaksi tuoksuvaa huulikiiltoa 1,75€ kpl



Kolme kynsilakkaa 1,75€ kpl



Essencelta jotain ihan uutta nimittäin hajuvettä! Ja vielä oikein Eau de Parfumia eikä mitää toilettea. Kaksi ihkupulloista tuoksua 5,95€ kpl.

Love Gamen ensituoksussa mandariinia, freesiaa ja päärynälikööriä. Sydäntuoksussa appelsiinia valkoista jasmiinia ja ominaistuoksussa orkideaa, myskiä, tonkapapuja ja punaista santelipuuta.



Secret Lovessa mustaviinimarjaa, saframia, ruusunterälehtiä ja häivähdys omenaa. Sydäntuoksussa aprikoosia ja jasmiinia ja ominaistuoksussa santelipuuta, myskiä ja meripihkaa.



Ja kaiken kukkuraksi vielä herttainen meikkipussi 3,45€

4 kommenttia:

Sagu kirjoitti...

Mitä ihanuuksia! Näitä katsellessa puskee jälleen kerran kateus pintaan... Mäkin haluaa-aan! :D

manana kirjoitti...

Sagu: Elä muuta! Aina vaan lisää kaikkee ihanaa... Nyt äkkiä Saksaan visiitille tai sitten mun pitäs varmaan pistää pystyyn nettikauppa :P

Anonyymi kirjoitti...

SUN PITÄÄ LAITTAA kauppa pystyyn :( toi essensen love game kuulostaa juuri siltä hajuvedeltä, jota rakastin eniten. :( tätä hajuvettä vaan ei enää vissiin saa mistään, oli tuttavan kaukomailta tuoma "limited edition" -malli joltain ihme merkiltä.

Ää, vammavamma :/

manana kirjoitti...

Anonyymi: Pitää varmaan alkaa ottaa tilauksia vastaan. Nuo hajuvedet kieltämättä kuulostivat liiankin hyviltä ollakseen totta :P