tiistai 8. syyskuuta 2009

Haaste

Rakkaushaaste bustlerilta! Jos on hankalalukuista, niin ymmärrän täysin, pää on niin tukossa että ei mitään rajaa. Korvat ihan tukossa, eikä ajatus juokse ollenkaan...

Rakastan:

Lukemista! Kirja on minulle se rakas ystävä, joka ei petä koskaan, jonka voi ottaa mukaan minne tahansa ja jonka voi aina lukea uudelleen. Ranskassa en ole pahemmin kirjastoja käyttänyt , mutta kannan siitäkin edestä (lue kulta kantaa) niska limassa kirjoja Suomesta. Kaksi lempparia Kaari Utrio & Margaret Weis.



Final Fantasyjä: Meinasin tirskahtaa tuossa äsken, kun luin FF Dreamista uusimman Final Fantasy XIII Japanin julkaisupäivän joka on 17.12.09! Euroopassa tietenkin vasta vuoden päästä :( Sarjan ihan parasta parasta vielä viidennellä läpipelauskerralla on Final Fantasy IX.



Kaikkea elävää: Yritin tuossa eilen antaa ensiapua lattialta löytämälleni oranssille leppikselle, mutta sillä oli varmaan jotain syvällisempiä ongelmia, koska se oli heittäny veivinsä viime yönä :( Kasveista saa jotain mystistä energiaa, koska iloitsen hiljaa itsekseni jo kolmatta vuotta kukkivista saint paulioista ja uusista orkideoista. Kaipaan usein muutakin luontoa kuin mullaksi kynnetyn takapihan tarjoamaa pikkulänttiä ja jos saamme sen auton hankittua (!) käymme katsastamassa kaikki lähiseudut ja metsät.
Jos en olisi allerginen ensimmäinen unelmatyöni olisi eläintenhoitaja, vaikka sitten ilmaiseksi. Käyn aina hellimässä naapurin kissat, kun sattuvat kohdalle vaikka kuinka olen allerginen. Kullan työkaverit ei muuten viime käynnillään uskoneet, että naapurin mörsserikolli ymmärtää suomea...



Ja bonuksena Tvkaistaa!!!! Olen niin koukussa, ettei mitään rajaa. 6 kuukautta 49€ eli ihan selvä ulkosuomalaisen elinehto.

Inhoan:

Kylmyyttä ja kosteutta: Jota täällä meidän ihmelaaksossa riittää... se vaan taas hiipii useamman kuukauden helteiden jälkeen luihin ja ytimiin.

Törppöjä: Tietentahtoen toisille pahaa tarkoittavat tyypit ja äsken väärään numeroon soittanut nainen, joka ei osannut sanoa anteeksi, vaan löi luurin korvaan!

Flunssaa: Voiton puolella ollaan, mutta keuhkojen tiukkuudesta päättelen, että vielä ensi maanantaina muistan tämän koettelemuksen...

Hitautta: Tietsikat jotka ei toimi, hitaat yhteydet ja yleensäkin jonottaminen. Ihmiset jotka arpovat pitkään pikkuasioiden kanssa. Periaatteena kaikki minulle nyt ja heti! Yksi paha on kynsilakan kuivumisen odotteleminen :D

Ja haastan: HeidiB, Minttu, *~SL ja Sagu!

4 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Onpas kiva haaste, kiitos!:)

Sanna kirjoitti...

*~SL: Eikös ;)

hqnna kirjoitti...

hitaat tieskarit, allekirjoitan! o/

Sanna kirjoitti...

hqanna: joo vältetään niitä viimeiseen asti :P