torstai 30. huhtikuuta 2009

Hauskaa vappua!

Jei, se aika vuodesta taas! Harmi, kun sää ei ole mitenkään erityisen vappuinen ja vaikka aurinko paistaakin, niin lämpötila ei millään jaksa nousta 20 paremmalle puolella. Aloitinkin reippaasti heti aamusta ikkunoiden pesulla ja tulihan niistä kyllä ihan hyvät. Saatiin anopilta lainaan semmonen höyrypuhdistin, alunperin siihen tapetinpoistoon, mutta huomasin et se ei oikein jaksa kastella sitä paperia läpi asti. Ikkunanpesuun pikkukone sopii kuitenkin aivan mainiosti! Sitten onkin vaikeutena vaan nuo "kolmannet ikkunat", joita ei saa auki ja joiden takia saa roikkua toisen kerroksen korkeudella ja toivoa parasta...

Kulta soitti tuossa ja oli samaa mieltä, että vappuaattona on ihan pakko lähteä vähän kaupungille haistelemaan kevättuulia... ja siksi pitääkin laittaa naama vappukuntoon. Päivänmeikkiä Virgin Kiss MACin facechartista:



Mulla on ihan täysi vihreäkausi menossa. Kynnet, paita, korvikset ja meikki...



Tässä siis minun versioni Virgin Kissistä, aika perusmeininki, mutta tässä häivytys tehdään ulos ei ylöspäin. Käytössä kaksi luomiväriä, toinen tumma metallinen vihreä 80 paletista ja toinen mattamusta 28 nudepaletista. Joo ja toki vaalea korostusväri kulmaluulle. Rajasin mustalla rajauskynällä yläripsirajan puoleenväliin asti ja koko alasisäluomen kajalilla. Paljon mustaa ripsaria as always!



Pohjustus Alverdellä ja rajasin silmän ulkonurkan ja alaripsirajan Essencen mustalla Smokey eyes kynällä. Sen päälle vihreää luomiväriä pyäreäkärkisellä kynäsiveltimellä. Mustaa vihreän häivytykseen.



Meikkivoide Pure Liquid Mineral sienellä levitettynä, poskilla 50' Fever Essenceltä ja huulipunana Helena Rubinsteinin Ritual 06 Beloved.

Nyt vaan serpenttiinit auki, lakit vinoon ja jotain kuplivaa lasiin!!

3 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Hyvää vappua!

rouva o kirjoitti...

Hauskaa vappua.

Sanna kirjoitti...

*~SL: Kiitos samoin!

Shandi: Kiitos, sinne kans :)