torstai 8. lokakuuta 2009

Just Crazy

Yks pikku juttu tähän alkuun joka keljutti eilen, nimittäin Glamour.. Siis Ranskan Glamour, jota olen tilannut jo vuosia ja meillä menee yleisesti ottaen ihan kivasti yhdessä. Lehti on superedullinen ja maksaa vain 20€ kahdelta vuodelta eli about 80 senttiä numero. Kioskilta 1,80€ :) Ja tähän hintaan ei ymmärrettävästi ketään lahjota. Mikä suuri pettymys taas kerran, kun uuden numeron välissä olevassa pahvisivussa ei ollutkaan tuoksunäytettä. Hello (mainos)ihmiset, kukaan ei innostu pahvista niin paljoa, että lähtisivät kipin kapin kemppariin tuoksuttelemaan. Pikemminkin tuo vaan ketuttaa... Olisin mielelläni nuuskauttanut Marc Jacobsin uutuutta!Wait for it!!Bad makeup day clearly... but can't seem to be able to find the sample...that's because it ain't there!! I'm already hating your stupid perfume :(

Päivänmeikissä Halloween perhos-jotain:Pohjustus kuten aina on Alverden ja sen päälle silmän sisänurkkaan vaalean vihreää 120 paletista. Jatkoin ripsirajassa sinisemmällä turkoosilla ulkonurkkaan asti. Turkoosin yläpuolelle vaalean oranssi ja sen päälle omenan vihreä kaarena sisänurkkaa kohden.Musta kajal yläsisäluomella. Aina yhtä tehokas efekti ilman, että luomelta lähtee tilaa.Aurinkopuuteri Sun Club Essenceltä ja huulipuna HR 08 Virgin.

english:The French Glamour is being cheap!! I wanted to have a sniff of the new Marc Jacobs perfume... Why bother putting a special cardboard page in the mag if there's no sample on it?
FODT Halloween butterfly something. Three greens and an orange from the 120 palette. Black kohl on the upper waterline. Bronzing powder from Essencen Sun club 01 and lipstick HR 08 Virgin.

2 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Ihanat sävyt, kiva kun laitoit noita Glamourin kuvia! olisi kiva jos laittaisit jatkossakin siis poimisit parhaita paloja :) sillä en tiedä saako tuota lehteä edes täältä, englantilaisena versiona kyllä..

manana kirjoitti...

*~SL: Kiitos! Joo monta kertaa on ollu tarkoitus laittaa jotain kuvia, en tiiä miks en oo saanu aikaiseksi aikaisemmin :) Ei taidakaan ranskalaista saada Suomesta ja englantilainen on usein ihan rajattoman kallis...