sunnuntai 18. lokakuuta 2009

TunnustusIhana tunnustus! *~SL ja Minttu.

Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

1. Rakastan lajittelua. Kirjojen vaatteiden, pyykkien, meikkien, ihan minkä tahansa. Värin, koon minkä tahansa kriteerin mukaan. Järjestys se olla pitää.

2. Innostun nopeasti, mutta kyllästyn kanssa yhtä nopeasti. Aloitan uuden pelin ja saatan pelata sen kerralla loppuun, enkä yleensä luovuta ennenkuin lopputekstit on saatu näkyviin.

3. Keksin ihan vasta äskettäin miksi en pidä jäätelöstä. Ennen luulin et se johtui siitä, että pienenä olisi tullut kiintiö täyteen, mutta nyt luulen, että se johtuu enemmänkin siitä, että se on kylmää ja inhoan ihan kaikkea kylmää.

4. Pidän ompelemisesta. Etsin aina vaatteista jotain pientä korjattavaa ja ne pienet korjattavat korjaantuvat meillä paljon nopeammin kuin muut (ehkä kiireellisemmätkin) kotihommat. Koneellakin ompelu sujuu, mutta vaatteita en oikein osaa/uskalla tehdä.

5. Tykkään "väkivaltaviihteestä" ja kauhuelokuvista. Muistan kuinka yhteen aikaan lemppari elokuvani oli koko Die Hard-sarja. Mikään ei pura (piilo)agressioita paremmin kuin kunnon räiskintäelokuva tai peli.

6. Minä suunnittelen usein asiat etukäteen. Mitä laitan tänään ruoaksi, minkälaisen meikin laitan. Joskus jos joku toinen suunnittelee menot enkä tiedä tasan mihin mennään ja millä kellonlyömällä, stressaannun :) Kauhujen kauhu; saksalaiset eläkeläiset joukot jotka seuraavat ryhmänjohtajan sateenvarjoa, eivätkä saa itse päättää minne kauppaan haluaavat mennä ja milloin. Pitääköhän vessassakäyntiinkin pyytää lupa....

7. Haluan aina kokeilla jotain uutta. Olisi se sitten meikkijuttu, auto tai vaikka joku ruoka. Yritän kovasti päästä ennakkoluuloistani irti ja yksi hyvä uudistusalue olisikin hiukset... jotain ennen kokeilematonta, vaikka joku lyhyempi malli.

Eiköhän tämä ole kiertänyt jo aika pitkälle. Laitan eteenpäin kaikille, jotka ovat viikonlopun aikana väkertäneet jotain luovaa :)

english: Kreativ Blog-badge from *~SL and Minttu :) Seven (secret) things about me.

1. I love arranging and sorting out my stuff; books, clothes, laundry, make-up etc. I like to know where everything is.

2. I get really excited fast and I also get bored fast. If I like a game or a book , I usually finish it quickly.

3. I discovered recently why I don't really like ice cream. It's not because I ate too much as a kid but really it's because I hate everything cold.

4. I love sewing! I often check out clothes for small holes and enjoy fixing them.

5. I think violent movies are a great way of getting rid of aggressions and my favourite movies used to be the Die Hard-series.

6. I love planning ahead. I feel uncomfortable if someone else makes the plans and I don't know what's going to happen and when.

7. I like trying out new things and getting rid of my prejudices and just do things I haven't done before. Someday I want to try having my hair short :)

I think almost everyone has got this badge already and I'll pass it on to all of you lovely people who have been creative in one way or another this weekend :)

2 kommenttia:

Ansu kirjoitti...

Mussa (lue minussa, ei siis musta tms :D) on ihan samaa tuo ennalta suunnittelu! Ei voi muuten olla.

Sanna kirjoitti...

Ansu: Jännä, en tiennykään :D