tiistai 6. lokakuuta 2009

Antique

Käväisin Saksan puolella tuossa iltapäivällä vähän haistelemassa syksyä. Tänään on pitkästä aikaa melkein kesäisen lämmintä ja mittari näyttikin +22. Huomenna luvassa +25!!
Etsin DM:stä Essencen uutta Secrets od the Past kokoelmaa, eikä se ainakaan vielä ollut hyllyssä. Tarkistin tuossa netistä ja kappas, sehän onkin tulossa vasta ensi kuussa, tässä kuussa uudistetaan peruskokoelmaa.

Myöhemmin treffattin kartsalla kullan kanssa ja käytiin syömässä. Ihmeellistä mikä määrä juoppoja oli liikenteessä näin alkuillasta... Joka linkku- ja ratikkapysäkillä joku nuokkui ja kassit vaan kilisi, kyseessä ei siis vain suomalainen ilmiö... Tiistai on täällä vissiin uusi pikkulauantai.

Anyways! Päivänmeikkiä luvassa:Kokeilussa ekaa kertaa metallinen Sleekin Eye Dust 679 Vintage. Pohjustuksen päälle matta violetti ykkönen 120 pro paletista luomivakoon asti. Luomivaosta ylöspäin Vintage ja ulkonurkkasta sisäänpäin hohtava violetti kakkonen.Vintagea myös alaripsirajaan. Ei rajauksia tänään vain reippaasti ripsaria!Poskipuna HR 25 Blissfull ja huulipuna Essencen 12.

english: My first try with Sleek's Eye Dust in Vintage 679. First I used Alverde's eyeshadow base and patted a matte violet shadow (1) from the 120 pro palette from lash line to crease. I used Vintage in the crease and blended it with the shimmery violet (2) I used matte white from the same palette as highlight on the brow bone. Blush from Helena Rubinstein and lipstick 12 from Essence.

2 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

kiva meikki ja oho siellä lämpöä vielä riittää

manana kirjoitti...

*~SL: Kiitos! Joo toivoa on vielä :)