perjantai 23. lokakuuta 2009

Sugar Sweet

Tänään piti lähteä hakemaan autolle vakuutusta, mutta näköjään muut asianomaiset osaavat hoitaa asian ilman minuakin. Meikkaanuinkin valmiiksi ns. "luotettava uusi autonomistaja" tyyliin. Täytyy sanoa, että ihmettelen tämän maan vakuutusyhtiöiden peritaatteita. Parinkin vaakuutusyhtiötä ovat ilmoittaneet suoraan, että valitsemme asiakkaamme, emmekä täten tarvitse rahaa uusilta kuskeilta. Siis minun ajokortissani lukee 09.04.2000, että uusikuski täh?? Ulkomaalainen ehkä. Kullalla ei siis jostain syystä ole vielä ajokorttia ja jos hän jossain vaiheessa haluaisi tulla kakkoskuskina vakuutetuksi, niin eipä onnistu. Anoppi on hoitanut tätä asiaa ja soitellut sitten tännepäin viiden minuutin välein. "Onko sinua koskaan vakuutettu?" En minä vaan tiiä, on vissiin... Enpä ole toisaalta koskaan mitään kolhuja/vahinkoja aiheuttanut, että en senkään takia ole asian kanssa ollut tekemisissä... Onpa vaan taas harvinaisen vaikeeta ihan samalla tavalla kuin työttömyyskorvausta ei tipu jos ei ole ollut neljää kuukautta samana vuonna töissä. Samaten siis autovakuutusta et saa/tai maksat mansikoita jos et ole ollut vakuutettuna viimeiset kaksi vuotta. Enhän minä ole ollut viime vuosina vakuutettuna, kun ei autoakaan ole ollut. Huoh.

edit: Asia on kuulemma hoidossa ilman minun paikallaoloani eli voin rauhassa odotella iltaa ja auton hakua!

Anoppi muuten taas repäisi, kun kehuin Opelin luotettavuutta ja mainitsin et meillä on ollut joskus lajin edustaja kotona, kun olin pieni; ai että onko Suomessakin Opeleita?!

Tuleva uusi luotettava autonomistaja siis ehkäpä:80 paletti käytössä tänään. Vaaleanpunertava persikka ykkönen silmän sisänurkkaan, kakkonen keskiluomelle ja violetti kolmonen ulkourkkaan ja hieman luomivaon yläpuolelle. Mattavalkoinen kulmaluulla.Ompas kulmakarva harvinainen mutkainen :O Poskipuna Essencen 50's Fever huulipuna saman merkin 03 ja violetti P2-merkin 080 rajauskynä yläripsirajassa vain ulkonurkassa ja alaripsirajassa.english: With this make-up I was going for the "reliable new car owner" look because I thought that I supposed to be present at the signing of the insurance papers today. Apparently I'm not needed and so I can just relax and wait for tonight when we are going to finally go and get the car :) Peachy light pink 1 in the inner corner and pink 2 in the middle of the lid. Violet number 3 in the outer corner and a bit above the crease. I used a matte highlight from the same palette on the brow bone. A touch of purple kohl in the upper lash line. Blush 50's Fever from Essence as is the lipstick 03 Sparkling Angel.

3 kommenttia:

Ansu kirjoitti...

Ei, meillä ei ole opeleita eikä muitakaan autoja, ajamme hevosreellä tai vaihtoehtoisesti pingviinit ja jääkarhut muodostavat valjakon jolla liikumme. Suomi on kyllä korkean tekniikan maa, mutta sehän on vain silmänlumetta etteivät muut kansat saisi tietää että elämme kuin keskiajalla. Ainiin ja ikuisella jääkaudella!

Sanna kirjoitti...

Ansu: :D mut se että meillä on ollu citroen on ihan luonnollista, koska se on ranskalainen... Kerran se ihasteli mun tiimarista ostamia korurasioita ja sano et nää on varmaan tehty rankassa ja sitten kuljetettu Kiinaan ja sieltä Suomeen :D:D

Ansu kirjoitti...

Voi elämä...