perjantai 9. lokakuuta 2009

Tool of Attraction

Romanttinen konadikyyri vaihteeksi.Pohja Essencen Sweet Temptation kokoelman 02 Tool of Attraction ja kuviot laatasta m40 Black Pearl erikoislakalla.Viimeisin Konad-tilaus OC Nail Artista saapui viidessä päivässä! Paketista paljastui kolme erikoislakkaa perusväreissä ja viisi laattaa joissa mm. kirjaimet ja joulua:Tilauksen mukana tulleeseen lappuun oli kirjotettu mun nimi, hymiö ja ok, mut silti "jatkuu"-merkintä loppuun :D Luulin aluksi, että jotain tilaamistani jutuista oli jääny puuttumaan mut ei vissiin, kiva tuo erityishuomionti kuitenkin.

english: Yesterday's romantic konadicure with Essence's 02 Tool of Attraction from the Sweet Temptation LE as a base. Design from plate m40 with Black Pearl special polish.
I received my latest order from OC Nail Art yesterday. I had ordered the letter and Christmas plates and some basic colours. My order arrived in just five days again :) I'm not totally sure if something was missing because I got a special note with "continued" written on the bottom...

7 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Aika somat :) En yleensä ole kyllä mitenkään näissä kynsijutuissa mukana, lakkaa käytän ja that's it, mutta tän tyyppisistä kuvioinneista voisin innostua.

Stazzy kirjoitti...

Pitäisköhän munkin joskus uskaltautua hankkimaan pari levyä ja kunnollinen päällyslakka. Kun ne kynnet jotka teit mulle sillo viimeksi oli niin kivat. Ja kesti sen viikon.

manana kirjoitti...

Heidi: Kiitos :) Jeps, mahdollisuuksia on loputtomiin eli jokaiselle jotain!

Stazzy: No nyt kannattaa, kun saa -30% yli 20$ tilauksista ja ne ilmaset postarit :)

awesomevegan kirjoitti...

You must be so happy! It is so much fun receiving packages in the mail! :)

manana kirjoitti...

awesomevegan: I am! I just wish I got them more often :D

Ansu kirjoitti...

i-ha-nat!!

manana kirjoitti...

Ansu: kiitti! äiti oli kans ihastunut <3