torstai 29. lokakuuta 2009

Bourjois

En ole ihmeemmin tähän ranskalaiseen sarjaan aiemmin tutustunut, koska mielestäni se on markettisarjaksi kallis. Meikkivoiteet ovat tuhottoman tummia ja monesti hyllyt ovat niin sekaisin, että niitä ei edes viiti tutkia sen enempää. Tämän syksyn uudet Stretch luomivärit kyllä kiinnostaisivat:


Firman nettisivut ovat katastrofaaliset, siis kaiken maailman liikkuvaa osaa on, mutta tuotetietoja ei nimeksikään. Laskin luomivärisävyjä olevan ainakin yhdeksän. Hinnasta ei tietoa..

Onko sinulla kokemuksia kyseisestä merkistä tai peräti lempparituotteita?

english: I normally don't even touch Bourjois make-up because I find it too expensive for a drug store brand and the stands are often messy. The new autumn collection looks tempting though and specially that teal eyeshadow. Anyone have thoughts about the brand or maybe favourite products from it?

5 kommenttia:

Pupuce kirjoitti...

Hei Sanna! Pari viikkoa sitten ostin elämäni ensimmäisen Bourjoisin ripsivärin, Coup de Théatre -nimisen, pidentävän ja tuuhentavan. Hintaa sillä oli n. 9 e eli se oli halvin kaikista marketin ripsareista. Olen ollu siihen enemmän kuin tyytyväinen ja se on ehdottomasti paras ripsiväri ikinä! Ei paakkunnu, ei varise, väriä tulee juuri sopivasti, tuuhentaa ja pidentää, ei mustaa luomia päivän aikana...En enää koskaan aio tuhlata yli 20 e esim. Lancômen ripsareihin, jotka ovat mielestäni aivan yliarvostettuja ja ainakin miun käytössä tekivät juuri kaiken tuon mitä Bourjois ei.

Terkkuja Alsaceen! :)

Sanna kirjoitti...

Pupuce: No eipä olekaan hullumman hintainen! Oikeesti ainoa Bourjoisin tuote joista olen kuullut positiivista on ollut just ripsarit. Yksikin rouva hamstrasi kerralla kaikki siniset Clubbing ripsarit Sephoralta ja valitti vielä päälle, kun ei ollu varastossa tarpeeksi :D Pitääpä käydä katsastamassa tuota Coup de Théatrea! Lancomella menee vaan kallimmaksi ja kalliimmaksi, eikä taida olla mitään ylärajaa...

Honey kirjoitti...

Olen ollut tyytyväinen sarjan eyeliner+kajali-komboon sekä minihuulipunaan.

Monta kertaa on käynyt mielessä tilata lisää tuotteita. Sarjalla on ollut jokin kiinnostava menthol-huulikiilto, sitä voisi kokeilla.

*~SL kirjoitti...

Ihana mainos
minulla oli tuon sarjan ripsiväri mutta se haisi joltain öö likööriltä :D

Sanna kirjoitti...

Honey: Joo sarjalla onkin aika paljon noita minikokoisia juttuja... Uutuutena oli myös miniluomivärejä joita sai yhdistella itse palettiin. Mistä sä muuten tilaat näitä Suomeen?

*~SL: Tuo mainos kyllä kiinnittää tehokkaasti huomion! En kyllä käyttäis alkoholille tuoksahtavaa ripsiväriä :O Mitähän ne on siihen tunkenu?