tiistai 30. kesäkuuta 2009

Hot Orange

Helle jatkuu, ulkolämpömittari simahti ja minä varmaan seuraavana.
Katsottiin kullan kanssa eilen illalla Confessions of a Shopaholic ja rupesin muistelemaan miten kiva punainen tukka olikaan. Mulla oli koko ylästeen ja suurimman osan lukiotakin punaiset hiukset ja sen jälkeen tumman ruskeat. Tykkään kyllä nykyisestä vaaleasta ja onhan se sellainen yleispätevä, mutta välillä olisi kiva kokeilla jotain muutakin. Ja saisinkohan vielä enkelikiharat kaupanpäälle?Päivänmeikissä halusin kokeilla uutta Sephoran glitteriluomiväriä ja yhdistää sitä oranssiin:Ikävä puoli tuossa luomivärissä vaan on, että se ei tahdo millään tarttua toisen luomivärin päälle ja muutenkin siitä tuntuu irtoavan vain pelkkää hilettä :(Liikuvalla luomella ykkönen ja luomivaossa kakkonen sen sen päällä toisiksi alimmaista raitaa Sun Club paletista. Kulmaluulla ylimmäinen raita samaisesta paletista. Sephoran strassia siis pienellä alueella silmänulkonurkassa ja hieman alaulkokulmassa. Silmän sisänurkassa vaaleaa kultaa 120 paletista ja alaripsirajassa ykköstä keskellä. Ylärajaus Essence kajalilla 08 Teddy.Kasvojen muotoiluun Sun Club 01 isolla puuterisiveltimellä ja huulikiilto Lancomen Juicy Tubes Tahuata.

4 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Sinulle voisi kyllä hyvin sopia punainen hiusäväri

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Mulla on sinivihreät silmät tai vihreät joissa vähän sinistä ja haluaisin korostaa niiden vihreyttä. Punapohjaiset luomivärit kuulemma korostavat vihreyttä. Eli lilat, purppurat ja violetit. Miten voisi meikata silmät näillä sävyillä ilman että näyttäisi itkeneeltä tai lyödyltä? Pitäisikö käyttää monia eri sävyjä vai vain yhtä?

T:sinivihreä

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

ensiksi kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista:) Toiseksi tiedustelisin, mistä kaupasta/kaupoista Essencen meikkejä Saksasta saa?

T; Rita

manana kirjoitti...

*~SL: Pitäs vissiin mennä kampaajalle jos tätä vaaleeta haluasi rueta vaihtamaan. Mulla oli toissa kesänä punaista tässä päällä, mut sehän kulu pois ihan parissa kuukaudessa...

Sinivihreä: Olet ihan oikeilla jäljillä! Punainen korostaa vihreää samoin oranssit ja kulta. Violetit sopivat kaiken värisille silmille. Kannattaa kokeilla erisävyisiä violetteja, jotta löytäisit se juuri sinulle sopivan. Hyvä keino estää lyöty-efekti on yhdistää violetti vaikka ruskeeseen tai harmaaseen ja jättää alaluomi vapaaksi :)

Rita: Minä ostan omani yleensä DM:stä tai Mülleristä. Koko jälleenmyyjälista löytyy täältä: http://www.cosnova.eu/de/distribution_essence.html :D