keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Spring Colours

Ihanaa, lämpötila on vihdoin noussut 20 yläpuolelle ja kun aamusta lähdin kauppa-asioille tuli mustassa kevättakissa ihan kuuma...
Yksi tosi kiva puoli Ranskassa asumisessa on muuten monet pyhäpäivät. Wikin mukaan niitä on jotain 12 per vuosi, eli aika paljon. Elsasissa vielä jokunen bonuspäivä muusta Ranskasta eroten. Eli meillä oli pitkäperjantai 10.04 (kuten Suomessa) vain Elsasissa ja Moselissa. Nyt tässä kuussa vappu tietenkin ja nyt perjantaina 08.05 juhlitaan vuoden 1945 voittoa natseista. En valita ollenkaan!

Tänään melkein äklön suloista ja pastellista kevätmeikkiä:



120 pro paletti käytössä ja siitä viisi sävyä. Aloitin vaaleankeltaisella (1) silmän sisänurkasta pyöreäkärkisellä kynäsiveltimellä ja samaa myös alaripsirajaan 1/3 luomen leveydestä. Ruohonvihreä (2) yläripsirajaan vähän luomivakoa alemmas asti. Vaaleanpunainen (3) luomivakoon ja häivytin sen vaaleankultaiseen korostusväriin kulmaluulle (5) Vaaleanvioletti alaripsirajan ulkonurkaan kostealla rajaussiveltimellä.



Paksuhko rajaus mustalla Rimmelin Exaggerate nestemäisellä eyelinerillä yläripsirajaan. Ripsari Astorin Air Max. Poskilla Essencen 50's Fever (onneksi tuli muuten korjattua tämä, kun tuntuu olevan nykyään koko ajan käytössä) Huulilla Essencen uusi Nothing But Rebel! huulikiilto 04 No-No:



Omg, kulta oli "tapellu" eilen töissä jonkun eukon kanssa yhdestä Idolssin esiintyjästä...
Siis kyseisen kolleegan mielestä Soan on piilohomo ja mitä kaikkee epäolennaista. Mä oon niin korviani myöten täynnä kaikkee tätä homavastaista paskaa. Muistatte varmaan epäonnisen Miss Californian lukuisine tyhmine kommentteineen. Miksi ei vaan saa olla oma itsensä? Soan tosiaan meikkaa ja pukeutuu aika persoonallisesti. And so what??? Mun mielestä on aivan sama vaikka Soan olisi kilttiin pukeutuva kameli, mutta tämän vuotisista Idols kilpailijoista hän on joka tapauksessa kirkkaasti paras! Palaan takuulla aiheeseen, mutta nyt kuunnelkaas tätä:

6 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Ihanat karkkisilmät! =)

Sanna kirjoitti...

Sonja: Kiitos, niinhän ne kyllä on, nyt vaan varotaan sokerihumalaa :P

Unknown kirjoitti...

beautifull!

Sanna kirjoitti...

Blanca: Thanks :)

Anna kirjoitti...

Todella tyylikkään näköisiä meikkauksia sulla täällä ja toi sun banneris on aivan inspiroiva!

Sanna kirjoitti...

Annalie: Kiitos, kiva kuulla :)