maanantai 4. toukokuuta 2009

Dare to Wear

Erittäin huonosti nukutun yön jälkeen on ylitsepääsemättömän vaikeeta päästä alkuun tapetinpoistossa. Niskat on aivan jumissa ja päässä pyörii sen takia. Mikäs nuutuneeseen oloon parempi lääke on kuin pieni meikkikokeilu :D

Päivänmeikki 28 nude paletilla:



Pohjustus Alverde kuten aina, silmän sisänurkkaan ykkönen 1/3 luomen leveydestä. Keskiluomelle kakkonen ja ulkonurkkaan kolmonen isolla häivytyssiveltimellä. Alaripsirajassa Ps-merkin tummanvihreä kajali myös sisäluomella. Ripsarina Essencen Volume Up.



Meikkivoiteena Essencen Soft & Natural joka itseasiassa toimii erinomaisesti sormilla levitettynä ja lopputulos on melko täydellinen ja ennenkaikkea luonnollinen. Kasvojen korostukseen H&M Bronzing & Highlight powder korostuspuoli poskipäille ja otsalle. Tummempi aurinkopuuteri puoli poskikuoppaan ja leuan alle. Huulilla Essencen uusi Nothing but Rebel! huulikiilto Dare to Wear.



Ja sitten pari otosta lauantailta. Vieraita oli ihan kivasti, yhdeksän yhteensä. Tässä pöytää ennen vieraiden saapumista:



Ranskiksille maistui laatikkoviinikin ihan mukavasti :P En muuten ole niin iso kun mitä varjo antaa ymmärtää...



Oli kyllä melko tiukkaa sen luvatun sateen kanssa, just kun oltiin saatu jotain lautaselle alkoi ripsiä vettä ja jouduimme hakemaan suojaa kirsikkapuun alta.



Minttu innostui kuvaamaan myöhäisillan romanttista valaistusta...

Ei kommentteja: