torstai 7. toukokuuta 2009

Way to Love

Tänään ihanaa, tyylikästä päivänmeikkiä MACin facechartista Way to Love:Käytössä 120 pro palette, koska sen kanssa onnistuu melkein lookki kuin lookki!
Aloitin pohjustamalla koko luomen Alvedren silmämeikinpohjustusvoiteella ja taputtelin sen päälle koko luomelle ripsistä kulmakarvoihin todella vaaleaa mattaharmaata (3) Silmän sisänurkkaan häivytyssiveltimellä (keskimmäinen) metallista vihreää (1) luomivakoon luomen puoliväliin asti. Siitä luomen ulkonurkkaan päin tummanharmaata (2) samalla siveltimellä.
Luomenkeskiosan jätin vapaaksi eli siihen jäi se vaaleanharmaa. Levitin tummanharmaata myös hieman liikkuvalle luomelle ulkonurkkaan eli harmaa luo vähän niinku pyöreän pylpyrän. Kaikki kärryillä?Tuo kultainen H&M perussivellin sen pohjaharmaan levitykseen ja tuo ohuenpi perussivellin oikealla tummanharmaan levitykseen liikkuvalle luomelle. Rajaukset nestemäisellä Rimmelin Exaggarate eyelinerillä myös alaripsirajaan. En saanu yhtä tarkkoja rajauksia kuin facechartissa tuolla Rimmelillä, koska se on aika isopäinen eli pehmensin alarajauksen topsilla lopuksi. Ripsarina L'oreal Telescopic Explosion.Poskipuna Essencen Sweet Tempatation ja huulikiilto Infinity Woman 08 Rose Sugar. Kiva saada taas kuvata "ulkona" eli ikkuna auki, tulee niin kesäinen olo, näinpä jopa pikaisesti oravakaverini. Huomenna tosiaan taas pyhä ja meidät on kutsuttu kullan jonkun toisen kolleegan luo huomenna iltäpäivästä grillaamaan. Jei...

Ei kommentteja: