keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Brown & Pretty

Vitsi, että seinien paklaaminen on muuten kivaa! Suosittelen kaikille lämpimästi kyseistä hommaa esim. stressinpoistoon. Miten rentouttavaa onkaan saada reikäisestä seinästä tasainen ja kuin uusi. Mahtia, lisää tätä.

Coastal Scentsin siveltimet tulivat eilen ja tilauksesta puuttui yksi sivellin, tiiä sitten tuleeko perässä, kun eivät olleet laittaneet mitään noottia mukaan. Pesin jo kaikki siveltimet aamusta ja pääsinkin jo kokeilemaan paria. Etenkin se Doe foot Stipler on tosi pehmeä ja juuri sopiva luomivaon häivyttämiseen.Päivänmeikissä sama eilinen peli jatkuu 28 nude paletilla.Apua kulta soitti just ja pitää lähtee siirtymään kaupungin suuntaan synttäritreffeille!

Liikkuvalla luomella kakkonen, luomivaossa kolmonen ja aavistus mattamustaa kynäsiveltimellä luomivaon korostukseen. Kulmaluulla ykkönen. Sisänurkassa aavistus vaaleaa kultaa 120 paletista.Yläripsirajan rajaus Rimmelin Exaggarate alasisäluomella Essencen 08 kajal. Nestemäisen liverin tasoitukseen Essencen musta kajal. Ripsari Loreal Telescopic Explotion.Kasvojen varjostuksiin Essencen Sun club 01 ja huulikiilto Nothing But Rebel kokoelman 01.

Ei kommentteja: