keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Les Bords de Mer

Kiitti, mulle riitti, lattialla rätin kanssa nuohoaminen on tylsää...
Tänään sain makkarin viimeinkin valmiiksi, kun kulta eilen illalla asensi pistorasiat.
Jopa keittiön kaappi on viimeistä maalikerrosta vaille valmis! Ai niin ja lisäksi pieni tapetinpoisto-operaatio liisterin jäämien hyödyntämiseksi. En muuten suunnittele uutta remonttia ihan heti... Seuraavaksi vain rauhassa vieraita odottelemaan.
Onneksi lämpötila laski 20°, joten oleminen helpottui huomattavasti ja meikkaaminenkin sujuu taas!120 pro paletista kolme sinisen/turkoosin sävyä käytössä tänään. Ykkönen silmän sisänurkkaan ja kakkonen keskiluomelle. Ulkonurkkaan jäävään pieneen osaa kolmonen ja samaa myös alaripsirajan ulkonurkkaan. Sisänurkkaan hieman valkoista korostustusluomiväriä (Essence 50's Fever), samoin kuin kulmaluulle.Rajaus mustalla yläluomelle ja ripsarina L'oreal Telescopic Explotion, joka tosiaan on käytössä muuttunu "paremmaksi".Poskipuna Essencen Pure Beauty ja huulikiilto sama (siis sarja ja kokoelma)Ja lopuksi ihana Julien rannalla, eli uusin sinkku meren rannat. Biisistä viis, tämän voisi katsoa vaikka äänettömänä:

4 kommenttia:

Lucía kirjoitti...

I have this pallete too! It´s very cute!

manana kirjoitti...

Lucia: It's the best! I use it all the time :D

Pupuce kirjoitti...

Aivan upea meikki! Ja uudet tuunatut huonekalut on hienot myös. Vari on erikoinen mutta luonnossa varmasti aivan upea! Onnittelut remontista! Nauti vieraistasi!

manana kirjoitti...

Pupuce: Kiitos! Kyllä ovat kaikki vieraat olleet ihastuneita kaappiin ja jopa anoppi :D Nautin varmasti!