tiistai 5. toukokuuta 2009

Ocean Blue

Enemmänkin myrsyinen meri, mutta meri kuitenkin. Päivänmeikissä siis. Pitkästä aikaa käytössä Nyx pigmentit ja kolme sävyä. En yleensä koskaan käytä näitä "perussinisiä", koska jotenkin ne tuntuvat liian tavallisilta, mutta lopputulos ei ollu yhtään niin tylsä kuin luulin :D



Nyx pigmenteistä mukana siis LP08 Baby Blue Pearl, tummempi taivaansininen LP14 Turquoise Pearl ja hiilenharmaa LP05 Charcoal Pearl. Levitin kaikki pigmentit kostealla litteällä syntettisellä siveltimellä ja häivytin normaalilla paksummalla siveltimellä.



Vaalein Baby Blue silmän sisänurkkaan ylä- ja alapuolille. Luomenkeskiosaan tummempi sininen ja ulkonurkkaan hiilenharmaa, myös alaripsirajaan. Vedin hiilenharmaata myös luomivakoon häivyttäen neutraaliin korostusväriin kulmaluulla.



Pohjustus Alverde, rajaus H&M musta rajauskynä, ripsarina Astorin Air Max ja kulmissa Yves Rocherin kulmakynä 01 Blond. Poskilla Essencen korostuspuuteri 01 Adorable ja huulilla 03 Adorable (loppuuko Essenceltä mielikuvitus nimien suhteen??) Pure Beauty kokoelmasta.

Ei kommentteja: