maanantai 25. toukokuuta 2009

Summer Pin-Up

Jumatsuika, 30° varjossa! Mä en jaksa, pysty, kestä...
Onneksi saatiin tapetti eilen seinälle et päästään siirtymään takaisin makkariin tänään tai viimeistään huomenna. On muuten aivan väärä keli huonekalujen maalaamiseen tai meikkaamiseen. Harrastin kuitenkin molempia tänään.Aika perus Pin-Up idealla mennään eli valkoista ja mustaa. Modernimpi versio kylläkin :D
Tukka on aivan ihmeellisessä ojennuksessa, unohdetaan se kokonaan!Ylärajaus P2-merkin violetilla kajalilla, joka on edelleen liian rasvainen rajauskynäkäyttöön eli tarttuu esim. ripsenkihartimeen.Essencen valkoista luomiväriä 50's Fever kokoelmasta koko luomelle, ei ihan kulmakarvoihin asti. Essencen tummanharmaata Gam Rock luomiväriä luomivaosta ylöspäin, sillä CS:n doe foot siveltimellä.Huulilla Essencen Hello Tokyo! huulipuna 01 ja poskipuna saman merkin 50's Fever poskipuna.

Päivän Failure:Pitää vetää huomenna toinen kerros maalia ja yrittää hengitellä rauhallisesti. On muuten viimeinen kerta, kun kuuntelen anopin neuvoja maalausasioissa. Corona on kuulemma älyttömän hyvä maalimerkki... Miksiköhän se oli -50% alennuksessa. Kuvat puhukoon puolestaan.

9 kommenttia:

♥-Qamarel-♥ kirjoitti...

Vähän kiva meikki :D Kesä näyttää tulevean :)

manana kirjoitti...

Qamarel: Kiitos :D Tosiaan on sen verran kuuma, että meikitkin valuu..

Sonja kirjoitti...

Kolmenkymmenen asteen lämpötiloissa meikkaaminen on aika turhaa.. Kokemusta on! Minulla ainakin meikkivoiteet sun muut valuu hien mukana pitkin naamaa täällä tropiikissa. Huomenna kohti Suomea! Jei!=)

*~SL kirjoitti...

Tänne Helsinkiinkin on luvattu jopa +25C :) ja näin eilen uimareita :D
hassua muuten että Korsikalla oli lämpimämpi kuin Sardiniassa.

*~SL kirjoitti...

kun kirjoitit että meikit valuu niin Lorealilta on tullut muuten jokin uusi aurinkopuuteri joka kestää kuumuutta ja vettä! sellainen voisi olla aika hyvä kesällä? muistaakseni 18€ olisi maksanut Sardiniassa, en ole vielä katsonut saako jo Suomesta Ranskasta kyllä varmaan..

Stazzy kirjoitti...

'Mut siis, melkein kaikki maalithan vaatii vähintään kaksi kerrosta, ehkä jopa kolme. Etenkin kun lätkitään tumman pinnan päälle...

manana kirjoitti...

Sonja: Totta! Eilen piti lähtee vielä maaliostoksille illalla niin yritin olla edukseni :P Ja oikein hyvää matkaa!!

*~SL: Niin taisivat luvata hellettä Suomeen, vihdoinkin! Pitääkin katsastaa tuo aurinkopuuteri uutuus :D

Stazzy: Niin varmaan ja hoksasin etten ollu hionu yhtään etukäteen kun ne sisäpinnat on jotenkin lakatut. Mut miks purkissa sitten lukee "monocouche"!!

M'man kirjoitti...

Kaunis meikki!

Ja tsemppia maalauspuuhiin!!

Onneksi tanaan ( ainakin taalla) helle hellittaa!! Maa en vaan kesta naita taman maan hikisia, kuumia kesia ;)) Pohjosen tytto olen ;) KAikki yli 30° on kitumista... ;))))

hauskaa tiistaipaivan jatketta sulle!

manana kirjoitti...

M'man: Kiitos sitä tässä tarvitaankin! Ihan sama täällä mulle helleraja on se kotoinen 25° :D Ja se riittää. Samaa sinne!