keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Hating them shoes

Olipa kiva päivä... joo ja ei. Käytin kultaa aamusta masulääkärissä ja sitten syötiin lounasta joutsenvauvoja katsellen kanaalin varrella. Kulta jatkoi siitä sitten töihin ja minä keksin pistäytyä Saksan puolella, kun olin jo niinku puolessa matkassa. No ensimmäisestä intialaisesta kenkäkaupasta sitten bongasin toooosi hyväntuntuiset mustat perusballeriinat kympillä. Olisin ottanut mielelläni yhet toiset nätimmät satiiniset rusettiballeriinat, mut niitä ei tietenkään enää ollu mustana minun kokoa. Käppäsin sitten keskustassa peruskierroksen ja huomasin melko äkkiä, että kengät eivät olleetkaan niin mukavat kuin miltä aluksi vaikutti...

Kotiin tultua olinkin jo sitten verillä useammista kohdista jaloista, eli kiitos, nyt yritän muistaa etten enää koskaan osta mitään, millään hinnalla kyseisestä putiikista.



Muistinkin sitten kotiin päästyäni nämä vanhemmat epäonniset nilkkurit, jotka ostin joskus syksyllä. Näitäkään en ole voinu käyttää, koska kannat pyörivät oudosti eli näillä saa aika kivasti kaaduttua, ihan huomaamattaan:



Että kiitti vaan taas Bawa Mode :(

Ei kommentteja: