perjantai 22. toukokuuta 2009

Tropical Turquoise

Hohoo, nyt voi sitten huokaista vähäksi aikaa pensseleitten kanssa, nimittäin makkari ja kaappi ovat saaneet uuden maalin pintaan ja huomenna vetäistään vielä tapetit ja se on siinä.Vaaleampana nuo kivat koristekuviot tulevat niin paljon paremmin esiin!Tätä värivalintaa saattaa moni ihmetellä, laventelin lehti-niminen :D Se nyt vaan on (minusta) täydellinen. Löysin muuten alekorista et sitten kohtalo vissiin... Maalaan vielä sisukset valkoisiksi, että arabiat ja iittalat näkyy sitten hyvin tuosta avonaisesta osasta. Lasilevyt ja semmonen käsinnapsautettava pikkuledi ja voila!

Päivänmeikki on aika hmm. avaruus/kuuskytlukumainen, mutta tällä mennään:Käytössä H&M:n pari kesää vanha Tropical-paletti ja siitä kolme vasemmanpuoleista luomiväriä. Ai niin ja Coastal Scentsiltä saatu Chrome Addict luomivärinäyte. Aloitin sisänurkasta Chrome Addictillä hieman yli puolenvälin ulkonurkkaanpäin. Aivan mahtava laatu tuossa irtoluomivärissä ja uudet siveltimetkin ovat olleet erinomaisia.Tuosta selostuksesta ja kuvasta unohtui se kolmas luomiväri eli se vaaleanvihreä... Sitä on tuossa kolmosen alapuolella ulkonurkassa. Alaripsirajan 4 on Essencen turkoosi rajauskynä.Poskipuna myös samaisesta paletista (hieman vaalea ja turhan kimalteinen) ja huulikiilto Essencen Urban Jungle 01.

Nyt rupeenkin vääntää kiinalaista, keittiössä vallitsevasta kaaoksesta huolimatta :P

6 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Ihana väri! meidän hotellissakin oli tuota väriä :) ja kaunis meikki

manana kirjoitti...

*~SL: Niin mustakin :) Kiitos!

Nina kirjoitti...

Nuo Coastal Scentsin pensselit on ihan loistavia! :) Voittaa mennen tullen Make Up Storen pensselit ja maksavatki tietty 10 kertaa vähemmän (alennusmyynneistä ostin silmämeikkipensselit 2-5 e kpl). Nopea toimitus ja vaikka pikkasen noi löyhemmät pensselit (mm fan-brush) karvaa pudottavatkin niin ovat kyllä ehdottomasti hintansa väärti! =)

manana kirjoitti...

Nina: Ai, mä en oo Make up Foreverin siveltimiä vielä kokeillukkaan, mutta nuo CSsit on ollu niin hyviä et en oo mitään muuta (muilta merkeiltä) tarvinnukaan!

♥-Qamarel-♥ kirjoitti...

Tässäkin niin ihana meikki! : ))

manana kirjoitti...

Qamarel: Kiitos :D