torstai 14. toukokuuta 2009

Space Girl

Jei, Cannesin elokuvajuhlien kunniaksi leffapalatsi UGC tarjoaa koko viikon kaikki leffat 3€ ja ollaan tänä iltana menossa katsomaan varmaankin se Coco avant Chanel. Se nyt sattuu jostain syystä ainoa ranskalainen elokuva, eli se esitetään alkuperäiskielellä. En millään viiti mennä katsomaan muita esim. Enkeleitä ja Demoneita, kun se on valitettavasti ranskaksi dubattu... En jaksanu lukea kirjaakaan ranskaksi.



120 pro palette ja neljä luomiväriä. Pohjustin liikkuvan luomen mustalla Essencen Smokey Eyes kynällä ja taputtelin sen päälle turkoosia luomiväriä. Luomivakoon hopeanharmaata ja ulkonurkan korostukseen mattamustaa. Valkoinen helmiäisluomiväri kulmaluulle ja häivytin harmaan siihen.



Jotenkin epäsiisti tuo kuva, taitaa ripsari vedellä viimeisiään. Yläripsirajaan musta nestemäinen rajaus ja alaripsirajaan ja sisäluomelle violetti P2-merkin kajal. Ripsari Essencen Volume Up. Poskipuna Sweet Tempation ja huulikiilto P2 More than Illusion kokoelman 010 Burnt Red.



Oli muuten aika jännä se The Wrestler, en tiedä kenelle sitä osais suositella. Ihan katsomisen arvoinen jos ei satu olemaan liian herkkä tai verikammoinen...

Follow my blog with bloglovin´

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

spectacular!

Sanna kirjoitti...

Blanca: Thanks so much!