perjantai 9. lokakuuta 2009

Matte Purple

Päivänmeikkiä hiphei! Mä lähenkin tästä laukkuostoksille ja muutenkin palelemaan perjantain ja Ilonanpäivän kunniaksi kartsalle. Sain muuten tukkaan uuden värin eilen, heipä hei juurikasvu... Muuten saman nimiseltä sivulta (juurikasvu.org) oli eksytty useampaan kertaan tänne enkä löytänyt linkkiä tännepäin kyseiseltä sivustolta, oisko kenelläkään sisäpiirin tietoa?



Pohjustin silmän ulkonurkan mustalla Essencen Smokey eyes kynällä ja sisänurkkaan taputtelin ykköstä 120 paletista. Olisin mielelläni häivyttänyt mustan ja violetin rajaa enemmänkin, mutta mattaluomivärin, kun kerran johonkin laittaa se ei siitä enään liikahda. Saattaa olla jotain tekemistä kyseisen paletin laadunkin kanssa :/ Mustan päällä kolmosta ja näiden kanhden rajalla kakkosta, mutta raja on ja pysyy minun makuuni liian jyrkkänä. Nelosta hieman ulkonurkkaan ja luomivakoon. Kulmaluulla matta valkoinen samasta paletista.



Alaripsirajassa P2-merkin violetti rajauskynä. Poskipuna HR 25 ja huulipuna Essencen 33.



english: FOTD with purples. I'm not happy with the first matte shadow not blending out correctly but I can't be bothered with that today :) Base in the outer corner is the smokey eyes pencil from Essence. Blush from HR in 25 and lipstick 33 from Essence.

4 kommenttia:

suklaasydän / Suklaata ja Kahvia kirjoitti...

Joku on varmaan laittanut linkin blogiisi kyseiselle sivustolle. Siellä on ketju jossa ihmiset puhuvat blogeista jne. Hius/meikki/kauneudenhoito-foorumi kun on niin mielenkiintoa löytyy meikkiblogeja kohtaan :)

Sanna kirjoitti...

suklaasydän: niin varmaan, jäi vaan mietityttämään, kun linkistä en sinne linkkaukseen päässy :)

Cloé kirjoitti...

Adorei sua make ! Cores suaves e discretas !

Sanna kirjoitti...

Cloé: Thanks! :)