tiistai 12. toukokuuta 2009

Be a Beauty Agent

Essence on panostanut viime aikoina kovasti kynsienhoitoon ja nyt uusi kesäkuussa ilmestyvä Be a Beauty Agent-kokoelma antaa kaikille mahdollisuuden harrastaa "kynseilyä" edullisesti:



Kokoelmaan kuuluu kynsikorujen asetteluun tarvittavat pinsetit ja metallisen tikun 1,75€ kpl. Kaksi kynsienkoristeluun tarkoitettua leimasinta, mustan ja valkoisen 3,45€ kpl.



Uusia superhelppokäyttöisiä click&colour kynsilakkoja kuudessa näpäkässä sävyssä 2,95€ kpl



Ja paketillisen erilaisia kynsikoruja 2,45€. Näillä viitsis varmaan harjotellakin, kun hinnat ovat kohdallaan. En nimittäin ole kauheen innoissani esim. kynsikoruista vaan pidän ihan perinteisestä kynsilakasta ihan silläänsä. Vois vaikka järkätä tyttöjen kynseilyillan tulevien vieraitten kanssa :D

4 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Miten nuo click&colour kynsilakat toimii?

Sanna kirjoitti...

Sonja: Heh, mitä mä Saksasta sain käännettyä niin putkiloa naksautetaan kerran ja tuotetta tulee sopiva määrä yhden kynnen maalaamiseen. Eli vähän niinku automaattieyelinereita ja vissiin tuo pullon muoto on kans kätevämpi kuin tavallinen lakkapullo :)

-SL kirjoitti...

Kynsikorut on ihania! harmi vaan että ne on ainakin täällä kalliita.. pitänee matkalta katsoa :)

Sanna kirjoitti...

*~SL: Niinpä! Moneltakin merkiltä saa edullisesti kynsikoruja, mä en ainakaan viittis kauheesti niin lyhytaikaiseen juttuun sijoittaa :D