torstai 3. huhtikuuta 2008

A.n.p.e
Päivänmeikki Essencellä viime kesän Suncet Cruise lookin paletti 01 Sunglasses at night :)
Ei muuten näe, että tummintä sävyä käytetty liikkuvalla luomella, näin kuitenkin on :D
Työkkärissä oli tiistaina harvinaisesti ihan kivaa. Saavuin muodikkaasti 15 minsaa myöhässä, koska jäin tietenkin väärällä ratikkapysäkillä pois. Meitä oli jotain alle kymmenen pitkäaikaistyötöntä ressukkaa ja erittäin tehokas Madame Minelli. Toivottavasti hän ei nyt loukkaannu jos esiintyy omalla nimellään. Kuitenkin hän yksinpuheli reippaan tunnin ja täytätti meillä kaksi sivuisen kyselyn jonka tarkoituskena oli varmistaa sopivuutemme kaupalliselle alalle.
Missään vaiheessa hän ei maininnut, että ne vaivalla täyttämämme paperit saimme pitääkkin itse.
Samaan ryhmään sattui harvinaisen puhelias ja tatuoitu entinen leipomon myyjä, pari epämääräistä nuorempaa henkilöä ja raskaana oleva huivitettu nainen. Kolme kiinalaisen oloista tyttöä joutui lähtemään heti alussa jonkun toisen autettavaksi, kun kävi nilmi että he eivät osanneet täyttää kyselylomaketta ranskaksi.
Kuunneltiin siinä Minellin yksinpuhelun lomassa sitten melkein loputonta valituksen virtaa Dolce&Gabbana kaulakoruun koristautuneelta leipomotyöläiseltä. Ihan samat ongelmat kuulosti meillä kaikilla olevan eli esim. se että suureen osaa työhakemuksista ei saa minkäänlaista vastausta. Minelli epäili, että monet jättävät menemättä työhaastatteluihin... Ihan vise joo.

Tunnin kuluttua Minelli jätti paikkansa nuorelle, hyvin tummalle, vahva-aksenttiselle miehelle. Siinä oli muuten reipas tyyppi. Se jaksoi innostua cveen teosta ja erinäisistä työnhakuun liittyvistä syy-seuraus suhteista. Epämääräistä, kyllä vaan. Ei päätä eikä häntää.

Tämän jälkeen meidät kutsuttiin yksitellen eri työvoimaneuvojien pakeille. Minulle sattui hauska Einstein tukkainen intialainen mies... Oikein mukava tyyppi, muttei osannut sanoa minulle neuvoksi juuta eikä jaata. Ehdotti vain lopuksi, että kielitaitoisen ihmisen kannattaisi kokeilla vastaanottovirkailijan tai muun kieliä vaativan työn etsiskelyä. Ihan varmasti ne siellä esim. hotellin respassa haluaavat kosmetologia töihin. En vaan jaksa uskoa, koska sillekin alalle on omat koulunsa.

2 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

No toivottavasti löydät jotain mielenkiintoista!

manana kirjoitti...

sitähän me toivotaan :D