torstai 17. huhtikuuta 2008

Sunshine

Eilen oli sitten heti aamusta se tikinpoisto. Oikein kivasti meni siihen asti, kun pääsin sihteerin pakeille ja hän esitti minulle 260€ laskun. Leuka loksahti aika pahasti ja onneksi kulta oli mukana Mastercardinsa kanssa. Tosi kiva yllätys, kun hammaslääkärini joka tätä suutautilääkäriä suositteli sanoi, ettei tämä ole mitenkään kallis operaatio. Paskanmarjat. Ekasta viiden minuutin käynnistä sain pulittaa 57€, jolloin hän vain tulosti valmiin respetin (joka on siis sama kaikille operaatioon tuleville). Täytyy kyllä piipahtaa siellä sossussa ja kysäistä, että minkä eläimen nahoilla minä tämänkin laskun maksan, kun sitä sosiaali minimiäkään en saa. Tyhjästä hankala nyhjästä. Vitsi mulle yks työpaikka ja äkkiä!!

Kuitenkin tämän jälkeen piipahdimme kaupungilla isoimmassa ja (minusta) mitään sanomattomassa Galeries Lafayettessä. Pariisin kävijät nyt ihmettelevät et sehän on ihan nähtävyys, mutta meillä täällä Strasbourgissa ei ainakaan ole mitään ihmeellistä. Oonko kerran ostanu alennusmyynneistä Mogu-nimisen vaaleanpunaisen pehmolelu elefantin. Oikea hinta 42€, minä maksoin siitä 0.98€, että näin.
Kuitenkin kullan isoveli oli ostanut minulle syntymäpäivälahjan kyseisestä puljusta. Ihan kiva pikkulaukku, siis kaksi itseasiassa. Ei vaan yhtään minun näkoinen, oloinen aikä värinen (vauvankakan vaaleanruskea). Okei, no paketissa tuli vaihtokuitti niin ajattelin vaihtaa sen johonkin käytännöllisempään. Pitkän hohhoilun ja pähkäilyn jälkeen päädyin Cacharelin uuteen Amor Amor-tuoksun kesäversioon Sunshine.Nappasin ihan oikean kuvan, kun en viiti rueta pimeessä kuvaamaan.
Ihana tuoksu, todella raikas ja jännä kookos-ruoho yhdistelmä. Mikä parasta kulta tykkäsi kovasti :)

5 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Ääk, mulla on luvassa viisaudenhampaan poisto tiistaina. Jännittää! :-( Täällä onneksi vakuutus korvaa kaikki tuommoiset operaatiot, ei tarvi maksaa mitään.

*~SL kirjoitti...

Ihana tuoksu :)
minäkin olen käynyt Lafayettessa ja tosi tavallinen se kyllä oli..

manana kirjoitti...

bisquits: Ai mä luin et olit jo käyny, joskus viimeviikolla :) taitaa olla toinen menossa. Kyllä täällä muuten ihan hyvin korvataan, mutta kun on kyseessä kirurginen operaatio niin on kallis.

*~sl: kiitos, harvemmin tulee ostettua ihan tuolleen ekalla tuoksuttelu kerralla. Tykkään yleensä harkita vähän kauemmin. Pullokin on tosi kaunis ja ihan minun värinen :)

Jaanaba kirjoitti...

Hieno tuoksupullo, mulla on kanssa uusi kesätuoksu hakusessa, saatan kallistua Escadan tuoksuun.

Muuten toi sun tuoksupullo on ihan minunkin värinen!

manana kirjoitti...

jaanaba: escadan uusin oli kans vaihtoehtona, mutta jotenkin tämä oli "erikoisempi". Samoissa väreissä sitten ollaan :)