maanantai 21. huhtikuuta 2008

Sateista

Tylsyys vaivaa jo kuinka monetta päivää. Sataa jatkuvasti ja kulta on sulautunut käsistään yhdeksi näppiksensä kanssa. Kyseessä siis tietenkin uusi peli, itseasiassa kaksi peliä. Istuksin sitten tässä vieressä ja surffaan päättömästi. Tekaisin kuitenkin reippaasti makaroonilaatikon ja tyhjensin tiskikoneen (pitää ihan mainita kun on vielä niin uus juttu:) Syökästiin ja kun näytin hapanta naamaa, kulta heräsi horroksestaan ja kiitteli hyvästä ruuasta ja pyyteli vielä anteeksi addiktiotaan. Kutsui jopa elokuviin illan piristykseksi. Jiihaa...
Nappasin siis pesuvedet tulelle ja mietin tässä miten laittautuisin mahdollisimman täräkäksi elokuvasalin pimeyttä varten :D
Voi jees, lopputekstit tuossa viereisellä koneella, mitenkähän se nyt kerkee vastaamaan yksinpuheluuni.
Kiva kun se Amerikan käsikirjoittajien lakkokin loppu ja nyt pikkuhiljaa alkaa taas sarjat riikoissa pyöriä. Mulla on Täydelliset Naiset ja Gossip Girl pahasti kesken. Eilen taas tuli uusi Desperate jakso.

Perjantaina, iltaanvalmistautuisvaiheessa kyllästyin ainaiseen meikkisivelten vähyyteen ja tilasin Ebaystä kunnon satsin:Jospa nyt riittäisi vähän paremmin :) Siis onhan niitä siveltimiä siis jo ennestään, mutta tuntuu, että suurin osa on aina pyykissä.

Huh, nyt peseytyneenä ei kauheesti enään inspaa lähteä tuonne sateeseen. Kullan vesikin on vielä vasta lämpiämässä. Jätetään elokuvat siis huomiselle.
Kysyyköhän muuten kohta joku makaroonilaatikon ohjetta, nyt kun tuli sekin mainittua ;)

2 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Hei kuule, voisitko tehdä postauksen siitä, kuinka siveltimiä huolletaan ja yleisestikin niiden laaduista ja suosituksista?:)

manana kirjoitti...

moumou: kiitos ehdotuksesta! Laitan tulemaan heti, kun nämä uudet saapuvat.