sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Madame?

Täten lupaan itselleni ja kaikille muillekkin, nyt 26-vuotiaana, olla loukkaantumatta (vähemmän), kun minua tituleerataan Madameksi... Aikuinen nainen, lallatilaa

Tämä postaus on ollu tekeillä jo puoli viikkoa, en tiiä miksi en oo "kerinny" aikasemmin. Keskiviikkona synttäreiden kunniaksi siis suuntasimme Saksaan Saarbrückeniin. About 1,5 tuntia mukavalla pienellä paikallisjunalla.

Silmämeikkinä tällä reissulla oli Macin Pleat paletin kolme vasemman puoleista violetin sävyä:



Pilvinen päivä ja kova tuuli. Olli voi pahoin koko aamupäivän, kiitos Brasseurin maalisoluen...
Miten vaikeeta se on muistaa olla vähemmillä oluilla ennen tärkeitä menoja!
Ranskanrajalla sijaitseva kaupunki oli erittäin positiivinen yllätys. Kaksi isoa Hennesiä, joissa toisessa se hartaasti etsitty ja odotettu kosmetiikkapuoli. Jouluna Kuopiossa käydessä nimittäin valtava pettymys, kun vuosien saatossa monia ihania löytöjä kantanut meikkihylly huusi tyhjyyttää. Kerkesin napata mukaan vain yhden huulikiillon ja meikkipussin äidille. En jaksa uskoa, että sen kokoisessa kaupungissa ei kannattaisi kosmetiikkapuolta pitää. Sama homma viime vuonna Karlsruhessa. Tästä iloisesta yllätyksestä tilini keveni reilusti.






Hennesin lisäksi kiersimme mm. sisustuskauppoja ja kulttuurikahviloita.
Joka puolella aivan ihania, hymyileviä ja iloisia ihmisiä. Aivan eri ääni kellossa Ranskaan verrattuna, yksikään kassaneiti ei yrittänyt murhata minua katseellaan ja palvelua sai myös englanniksi. Olo oli tervetullut ja rentoutunut. Suosittelen taas lämpimästi!

8 kommenttia:

cara kirjoitti...

Ah, tarvitsen itse myös tuollaisen poskipunan ja TBS:n shimmer waves aurinkopuuterin. Nätti silmämeikki muuten! Itse käytän liian harvoin luomiväriä... :/

M'man kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
M'man kirjoitti...

Maailma on 'petit'. :o) itsekin olen Saarbruckenissa kaynyt, mieheni yhtion 'maison mère' sijaitsee samaisessa kaupungissa. Itsekin koin kyseisen kaupungin mukavana paikkana. Muistan ostaneeni sielta kovasti tummaa leipaa pakkaseen viime keikalla. ;o)

Terveisia taalta Ranskanmaalta Pariisin suunnalta

-SL kirjoitti...

Ihania meikkejä!
jos oikein muistan niin minuakin kutsuttiin kerran madameksi nizzassa :o

Sanna kirjoitti...

titta: poskipuna ylitti kaikki oletukset :)

M'man: hauska sattuma, en ihan uskonu että joku brückin kävijä sattuis näin äkkiä kohdalle! Leipomot tursuivat ihanuuksia, muutakin kun patonkia :P

*~sl: mut se päivittäinen madame pännii, kun papereissani lukee Mademoiselle! Mitähän tykkäisivät jos sanois et olenkin avomadame?

MouMou kirjoitti...

Tuo H&M:n poskipuna näyttää suloiselta.:)

sari kirjoitti...

Taalla (Québecissa) on epakohtelista sanoa ketaan 15:sta vuotta vanhempaa mademoiselleksi :)
Nykyaan (ikaa melkein 26v) kylla otankin madamen normaalina puhutteluna ja mademoisellea en kuulekaan kuin tilanteissa joissa toisella (miehella) ei ole ihan jalot paamaarat.

Sanna kirjoitti...

moumou: suosittelen tuota kyllä kaikille :)

saria: mielenkiintoista! Tää on vaan tätä mun suomalaista juntitusta, en myöskään pidä teitittelystä. Pitänee vaan tottua...