perjantai 29. helmikuuta 2008

Edistystä

Jei. Sain vihdoin suuni auki työkkärissä ja samalla sanottua etten halua työskennellä varsinaisesti kosmetologina vaan enemmänkin myyjänä ja meikkaajana. Kylläpä helpotti. Ens kerralla sitten tapaminen onkin ihan toisessa työkkärissä eri puolella kaupunkia. Hautepierren työkkärissähän minä aikaisemmin olinkin kirjoilla ja sen kynsikurssiasian takia siirryin tuonne palvelupuolelle. No nyt saan ainakin toivottavasti huokasta hieman tämän asian tiimoilta. Jaksaavat juoksuttaa, eikä mitään oikeesti saada aikaiseksi.
Kulta just soitteli omasta anpe-tapaamisestaan ja ihan yhtä hankalaa oli ollu. Kaksi tuntia jollotusta ja sitten ilmoittivat et vielä toiset kaksi tuntia jollutusta tai sut laaseroidaan (radiation) työnhakijoiden listalta. Ihan hauska, koska Mintun pitäis tulla ihan any time now ja ois pizzaa ja vinkkua luvassa. Oikein mukava etteivät ilmottaneet 4 tunnin sessiosta etukäteen.
No nyt se on kuitenkin tulossa kotia päin, onneksi.

Edistystä toisessakin mielessä, nimittäin Strasbourgin shoppailumahdollisuudet kasvavat olemattomasta nähtävästi huomattavaan tämän vuoden kuluessa.
Halleihin on jo tuloilmoituksensa lätkäissyt englantilainen New Look. Glamourissa on ollu monesti puljun vaatteita ja kenkiä ja lupaavalta vaikuttaa. Edullista ja muodikasta (ei mitään uutta siis sinänsä).
Kaksi valtavaa ostoskeskusta on rakenteilla, toinen ihan pääkallopaikalle Place Kleberille:

ja toinen kanaalin rannalle.

Näin toiveikkaana jään odottelemaan illanviettoseuraa

Ei kommentteja: