keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Kevään meikkitrendit

Kevät on ihanaa aikaa. Lämpötila nousee ja tuoksuu uudelle elämälle. Joillakin on synttärit ja muutenkin paljon kivoja juhlia, esim rakas pääsiäinen.
Yksi ikuinen ilonaihe keväällä, kaiken jo mainitun kivan lisäksi, ovat kevään meikkikokoelmat.
Muistan keväällä 2001 kun valmistuin lukiosta, Rimmelin ihanan kevätlookin joka koristi minua yokuvissa. Taisivat olla ensimmäistä kertaa markkinoilla ne Rimmelin voidemaiset luomivärit. Ihme kyllä, en muista lookin nimeä, vaikka yleensä muistan meikkien nimet paremmin kuin ihmisten (lemppari Helena Rubinstein huulipunasävyni nimi on Fashion Victim jne jne jne)

Tämän kevään Rimmel vaikuttaa myös pitkästä aikaa katsastamisen arvoiselta. Harmi vaan, kun Strasbourgista saa Rimmeliä vain Monoprixistä paljon kallimmalla ja jostain syystä ilman lookkeja. Eli kuten aina, pakko lähteä Saksaan kauneusostoksille:Kuka raskisi tökätä silveltimensä tähän Diorin Flower Blossom hohtopuuteriin,
hintaakin keväiset 52$:Pettymys tähän asti näkemistäni lookeista on Lancome, uudella halvannäköisellä sökerryksellään L.U.C.I. Onneksi 5 vuotta Lancomella säheltänyt meikkitaiteilija/taiteellinen johtaja Gucci Westman päättää tähän 5-vuotisen pestinsä.
Voi kun vielä joskus näkisin jotain niin mieleistä kuin Tom Pecheuxin Lancomelle luomat Purple Rain tai Instinct:
Ja se kolahtamaton L.u.c.i (Luminescent Colorless Color Intelligence) Whatever, samaa liipa laapaa kuin muutkin Westmanin kokoelmat. Sanoisinko vesivärimäinen:
Kannattaa (jos tykkää räpellyksestä) käydä katsastamassa howto videot lancomen sivuilta.
Huom. hintaa kahden luomivärin paletille kipeät 45,50 ja se on vielä Ranskassa, Suomen hintoja en uskalla edes arvailla.

Onko joku meikkisarja erityisen rakas tai ihan surkea?
Kiinnostuitko kokeilemaan jotain näistä kevätuutuuksista?

2 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

mmiten ihminen voi muistaa meikkilookkien nimia :o
Mä en muista edes omistanko poskipunaa ;)

Oltiin siella Bains-les-Bainsissa, enka saanut vielakaan aikaiseksi ostaa ripsaria. Laiska ihminen...

manana kirjoitti...

No kun, varmaan johtuu siitä kiinnostusefektistä. Matikkajutut huonommin uponnu päähän :D
Mulla on muuten kaks ripsaria varastossa, on tullu liikaa käytyä Kehlissä...