lauantai 16. helmikuuta 2008

Putki

Viime viikolla on tullu vierailtua muiden luona, meillä on ollu vieraita ja ollaan käyty ulkona. Nyt tuntus et vois vaikka rauhoittua ihan vähän.
Ystävänpäivänä oltiin kantabaarissa ja sain yhditettyä kivasti suomalaisen ja ranskalaisen valentinen (ystävän ja kullan) oli tosi mukava ilta ja syötiin ihan hyvin vaikka jätettiinkin väliin tämä houkutteleva ystävänpäivä tarjous:


Siitä viime perjantaisesta työhaastattelusta sain vastauksen tänään ja tietenkin, kun olin päiväunilla. En ymmärtäny puoliakaan mitä se nainen selitti, mutta herttanen oli ja lupasi pitää cveeni tallessa.
Eilen oli tosi kivat opiskelijabileet keskustassa yhden suomalaisen erasmuksen luona. Mikä teki illasta erityisen mukavan oli varmaan se, että meitä oli viisi suomalaista tyttöö paikalla. Hyvä emäntä tarjosi jopa Kossuhömpsyt koko porukalle. Porukkaa oli pienessä kämpässä ihan kunnioitettavasti. Oli brasilialaisia, espanjalaisia, irlantilaisia, saksalaisia, ruotsalainen ja suomenruotsalainen (muuten pariskunta ja täällä tavanneet, romanttista!) Päädyttiin tietysti baariin jatkoille, säästääksemme naapureita koko ajan kovenevalta kielten sekamelskalta. Kotiin päästiin piiiiitkän ja raskaan kaupungin läpi kestävän marssin jälkeen viiden aikaan aamulla. Kuviakin olis, mutta kullalla on Guitar hero omalla koneellaan kriittisessä vaiheessa, ei paree häiritä. Varmaan reilu sensuuri kuvien suhteen on muutenkin tarpeen.

Ei kommentteja: